Το 2016 μέσω του site μας γνωρίσαμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά την τότε άγνωστη σε εμάς Ισπανική εταιρεία που ακούει στο όνομα Spanish Lures. Σήμερα πλέον είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλες τις μεσογειακές χώρες καθώς και στην χώρα μας. Τεχνητά επιτυχημένα όπως το Gutari είναι αυτά που την έκαναν να ξεχωρίσουν αφού συνδυάζει καινοτομία, ποιότητα αλλά και προσιτές τιμές. Ένα επίσης αξιόλογο τεχνητό της εταιρείας είναι το Sparrow!

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο τεχνητό επιφανείας που κινείται στην επιφάνεια της θάλασσας με μία ξεχωριστή κίνηση ζικ-ζακ. Για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα ο τρόπος με τον οποίο θα το χρησιμοποιήσουμε είναι η τεχνική του Walk The Dog.

sparrow115_1

Χαρακτηριστικό της τεχνικής είναι οι θεαματικές επιθέσεις στην επιφάνεια της θάλασσας από ψάρια που κυνηγούν να κατασπαράξουν στη συγκεκριμένη περίπτωση το «σπουργίτι»- «Sparrow», το οποίο αν είχε φτερά στην πραγματικότητα εκείνη την στιγμή θα τα χρησιμοποιούσε…. Πρόκειται για ένα πολύ αποδοτικό surface που όλοι πρέπει να έχουμε στην κασετίνα μας!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

sparrow115_2

Το Sparrow αποτελείται από δύο διαφορετικά μοντέλα. Το Sparrow 115 το οποίο έχει μήκος 115mm και βάρος 17 γραμμαρίων. Και το μικρότερο Sparrow 90 με μήκος 90mm και βάρος 12 γραμμαρίων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σχήμα του σώματος του μιας και δεν μοιάζει με κανένα άλλο τεχνητό επιφανείας που κυκλοφορεί στην αγορά.

sparrow115_3

Τα ανάγλυφα βράγχια αλλά και η δομή του σώματος του προσομοιάζουν πολύ καλά ένα μικρό κεφαλόπουλο που κινείται στην επιφάνεια της θάλασσας. Πράγμα που δεν πρόκειται να αφήσει ασυγκίνητο κάποιο πεινασμένο Γοφάρι, Λαβράκι ή Λίτσα της περιοχής.

SMARTFISHING_cataloque_WEB_LARGE5

Οι χρωματισμοί στους οποίους είναι διαθέσιμο είναι αρκετοί ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε spinner.

Θα το βρείτε πατώντας το παρακάτω εικονίδιο:

logo1-322x142