του Lurebites

 

Στην Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες εξόδου της Αττικής προς γνωστούς ψαρότοπους εδρεύει ένα υπέρ – πλήρες κατάστημα ειδών αλιείας. Οι περισσότεροι θα γνωρίζεται σίγουρα ότι πρόκειται για το Darivianakis Fishing Store!

Το κατάστημα βρίσκεται όπως είπαμε στην Λεωφόρο Αθηνών στον αριθμό 380 στο Περιστέρι ανελλιπώς από τον Απρίλιο του 2000 και σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 20 συναπτά έτη λειτουργίας του! Στο Darivianakis Fishing Store θα βρείτε προϊόντα που μπορούν να καλύψουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος τόσο από ακτή όσο και από σκάφος. Από το surf-casting που οι περισσότεροι έκαναν τα πρώτα βήματα στην ερασιτεχνική αλιεία μέχρι το απαιτητικό Lrf, αλλά και από την απλή καθετή μέχρι το Tenya και το Tai-Rubber.

Επίσης στο κατάστημα διατίθεται τεράστια ποικιλία ζωντανών δολωμάτων από τα πιο διαδεδομένα όπως ακροβάτης, μάνες, Φαραώ μέχρι πολύ πιο ψαγμένα και δυσεύρετα όπως ιωδίου, κόκκινο άγριο και πορφύρες. Για τους λάτρεις τόσο του heavy-casting όσο και του φύλακα ζωντανές σουπιές υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινά!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Μάριος Δαριβιανάκης ή για τους φίλους «Σούπερ Μάριο» έχει εκτός από ερασιτεχνική ενασχόληση με το ψάρεμα και αθλητική καθώς έχει διατελέσει μέλος των εθνικών ομάδων της Ελλάδας τόσο στο surf-casting όσο και στην καθετή σε εγχώριο αλλά και διεθνή επίπεδο. Είναι λοιπόν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όλους τους πελάτες με τις πολύτιμες γνώσεις του είτε αυτοί είναι αρχάριοι είτε όχι.

Το προσωπικό του καταστήματος είναι ιδιαίτερα φιλικό και εξυπηρετικό προς όλους τους επισκέπτες και απαρτίζεται από το Νότη Κατσαρό και τον Παντελή Μάρκου. Ο Νότης θα εξυπηρετήσει περισσότερο τους φίλους του τεχνητού δολώματος σε τεχνικές δηλαδή όπως το spinning, το eging και το lrf αφού ασχολείται μ’ αυτές με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Παντελής από την άλλη έχοντας πολυετή εμπειρία στο εγγλέζικο και το bolognese θα καθοδηγήσει καλύτερα τους φίλους των «λεπτότερων» τεχνικών.

Για τους φίλους του heavy-casting την λύση σε όλες τις απορίες έρχεται να δώσει ένας πολύ καλός φίλος του καταστήματος και νο1 διεθνώς σ’ αυτή την τεχνική ο Χριστόφορος Ζάβρας, αφού πολύ συχνά βρίσκεται εκεί και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αρνηθεί σε κανένα να μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες εμπειρίες του!

Όσον αφορά το δικό μας τομέα δηλαδή το Lure fishing το κατάστημα διαθέτει τεράστια γκάμα και ποικιλία από καλάμια, μηχανισμούς, τεχνητά, σιλικόνες, πλάνους και φυσικά καλαμαριέρες! Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου βρίσκονται συγκεντρωμένες εδώ με ονόματα όπως Daiwa, Ryobi, Prox, Oceanic, Okuma, Maver, Xzoga, Karasu, Ares, Tailwalk, Dragon, BlueBlue, Yamashita, Bassday, Ima, Gan Craft, Spanish Lures, Unitika, HTO, Seaspin, Savage Gear, Fiish, Lunker City και πολλές άλλες άμεσα διαθέσιμες ώστε να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Εκτός από το φυσικό κατάστημα που παρουσιάσαμε λειτουργεί και e-shop αλλά μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να πραγματοποιήσει και τηλεφωνική παραγγελία η οποία αποστέλλεται ταχύτητα σε όλη την Ελλάδα. Επίσης το κατάστημα διατηρεί το δικό του κανάλι στο YouTube όπου διαρκώς ανεβαίνουν βίντεο με τα προϊόντα που μπορούμε να βρούμε εκεί αλλά και με μοναδικές προσφορές, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια εγγραφή ώστε να μαθαίνετε όλα τα νέα!

 

Σαν Lurebites θεωρήσαμε χρέος μας να ενημερώσουμε όλους τους φίλους της σελίδας μας για ένα τόσο σύγχρονο και πλήρες κατάστημα των δυτικών προαστίων ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα από αυτό και τι μπορεί να τους προσφέρει.

Πατώντας στην εικόνα θα μεταφερθείτε στο e-shop