Για όσους ψαρεύουν χρόνια, δεν είναι είδηση ότι ο λύχνος δεν είναι δράκαινα αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχουν τόσοι φίλοι μας που δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν. Μιλάμε για ένα ψάρι που η όψη του είναι λίγο τρομαχτική ενώ τα δύο μικρά κέρατα πάνω στο πλατύ κεφάλι του τον έχουν κυριολεκτικά... δαιμονοποιήσει!

Η εταιρεία RizoulisSportFishing διοργανώνει για όλους τους φίλους ένα σεμινάριο για όλες τις τεχνικές του Lurefishing! Spinning, eging & LRF θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα αναλυθούν ώστε να γίνουν κατανοητά όλα τα μυστικά και ιδιαιτερότητες τους. Το Lurebites θα είναι εκεί με ομιλητές τρία βασικά μέλη του : τους Βασίλη Κυρέζη, Γιώργο Μπούκη και Γιώργο Φενερλή. Στο περιθώριο του σεμιναρίου θα γίνει και μια μίνι παρουσίαση όλων των τεχνητών της Blue Blue στην πισίνα του χώρου που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.

Πριν πολλά χρόνια υπήρχε ένα κλειστό forum το FTC (fishing therapy club) όπου εκεί μέσα γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους! Ένα από αυτούς είναι ο Γιώργος Μενεγάκης ο οποίος πάντα είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να βλέπει τα πράγματα μέσα από το χιούμορ. Πρόσφατα μου έστειλε κάτι το οποίο είχε γράψει τότε για την χειμερινή "επιβίωση" στο ψάρεμα και σας το παραθέτω αυτούσιο...

Το Σάββατο στις 17 Δεκέμβρη, βρέθηκα στην αγαπημένη μου Κέρκυρα για να μοιραστώ όλες τις γνώσεις μου στο Eging μαζί με τους φίλους spinners του νησιού. Το σεμινάριο διοργάνωσε ένα από τα πιο παλιά καταστήματα ειδών αλιείας του νησιού, το “Ψαρεύω” του καλού φίλου Σπύρου Θύμη.

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν μέχρι την διεξαγωγή του σεμιναρίου στο κατάστημα "Angler" στην Μυτιλήνη και ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τα δώρα που θα μοιραστούν και θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες καθώς και την θεματολογία του σεμιναρίου!

Με τον Χριστόφορο Ζάβρα γνωριζόμαστε από τόσο παλιά όσο με κανέναν άλλο αρθρογράφο του χώρου. Είμαστε τα δύο άκρα του ψαρέματος, αυτός των υψηλών τόνων και εγώ των χαμηλών τόνων, αλλά πάντα υπήρχε ανάμεσα μας φιλία και καλή πρόθεση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Εννοείται και τσακωμούς έχουμε ρίξει για τις διαφορετικές απόψεις μας αλλά ποτέ αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να χαλάσουμε την φιλία μας.

Δελτίο Τύπου Smartfishing

Την Τετάρτη 12/12/18 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Γιώργο Φενερλή με κυρίως θέμα την χρήση των softbaits στο spinning αλλά και βασικές αρχές του LRF και του Eging. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο κατάστημα Angler στην Μυτιλήνη το οποίο έχει αναλάβει και την διοργάνωση του. Επειδή ο χώρος δεν είναι μεγάλος, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και μόνο 30 στον αριθμό οπότε θα τεθεί σειρά προτεραιότητας ώστε να μην αδικηθεί κανείς.

Το αγαπημένο σας κατάστημα ειδών αλιείας "Άκης Τηνιακός" μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, όχι πολύ πιο μακριά από τον παλιό. Η καινούργια διεύθυνση είναι από σήμερα Λαυρίου 38, Γλυκά Νερά δίπλα στον Εγγλεζάκη και θα το βρείτε πολύ εύκολα ενώ δεν θα προβληματιστείτε καθόλου για το θέμα του παρκαρίσματος :