Το αγαπημένο σας κατάστημα ειδών αλιείας "Άκης Τηνιακός" μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, όχι πολύ πιο μακριά από τον παλιό. Η καινούργια διεύθυνση είναι από σήμερα Λαυρίου 38, Γλυκά Νερά δίπλα στον Εγγλεζάκη και θα το βρείτε πολύ εύκολα ενώ δεν θα προβληματιστείτε καθόλου για το θέμα του παρκαρίσματος :

12491951_10207192567606753_6038243477098913918_o

Στο νέο αυτό όμορφο χώρο, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε πιο οργανωμένα όλα τα είδη αλιείας των καλύτερων εταιρειών του ψαρέματος, τοποθετημένα ανά τεχνική και ανά είδος. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ζωντανών δολωμάτων, μπορείτε να επισκευάσετε το καλάμι ή το μηχανισμό σας και φυσικά σωστή εξειδικευμένη καθοδήγηση από τον Άκη Τηνιακό του οποίου η εμπειρία στο ψάρεμα είναι πολύ μεγάλη. Άλλωστε, ο Άκης είναι γνωστός στο χώρο μας για την πολυδιάστατη συμμέτοχη του σε ότι αφορά το αγαπημένο μας χόμπι. Για όσους δεν τον γνωρίζουν αρκεί να πούμε με δυο λόγια ότι είναι ο δημιουργός και αρχισυντάκτης του περιοδικού “Ψαρεύω” το 2006.

SONY DSC

Καινούργιος, όμορφος χώρος με οργάνωση και τάξη των προϊόντων

Οι τεχνικές ψαρέματος στις οποίες αρθρογράφησε είναι το casting, surfcasting, beach ledgering, bolognese και εγγλέζικο ενώ ήταν ο πρώτος που παρουσίασε στην χώρα μας την τεχνική του feeder στην θάλασσα με μια ολοκληρωμένη σειρά άρθρων. Επίσης αρθρογράφησε για αρκετό καιρό στα περιοδικά Fishing Maniac και “Ψάρεμα” και παράλληλα συνεργάστηκε με κορυφαίους ψαράδες της γείτονος χώρας Ιταλίας. Πλούσια είναι και η ανάμειξη του στα αγωνιστικά δρώμενα της χώρας μας με αρκετές συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά με αποκορύφωμα την συμμέτοχη στην Εθνική ομάδα όπου το 2009 μας εκπροσώπησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Surfcasting στο Μαυροβούνιο. Σήμερα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του casting στην πανελλήνιας ομοσπονδία ψαρέματος ΕΟΥΔΑΑ και προσφέρει από το πόστο του τις εμπειρίες του αλλά και τις δυνάμεις του για την ανασυγκρότηση του χώρου. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα συναντήσετε πίσω από τον πάγκο του νέου καταστήματος!

SONY DSC

Στο νέο κατάστημα θα βρείτε τα πάντα για την τεχνική του spinning

Εμείς του ευχόμαστε καλές δουλειές μέσα από την καρδιά μας και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε το νέο αυτό κατάστημα! Σίγουρα κάτι έχετε να κερδίσετε!

Tiniakos