του Lurebites

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε εξαιτίας του «φονικού» κορονοϊού και του αναγκαστικού εγκλεισμού μας λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η μοναδική συντροφιά και επαφή για τους περισσότερους με το αγαπημένο μας στοιχείο, το γαλάζιο της θάλασσας είναι η παρακολούθηση ψαρευτικών βίντεο στο YouTube.

Το Zavras Fishing TV λοιπόν σε συνεργασία με την Furuno Hellas Fishing Team που αποτελείται από τους Παπαδάκος Δημήτρης, Σπύρου Δημήτρης, Γιώτης Στέφανος και Κανάκης Βαγγέλης δημιούργησαν μια μοναδική σειρά από βίντεο ξεφεύγοντας από τα μέχρι τώρα στάνταρ για τα ελληνικά δεδομένα η οποία ονομάζεται Fish On Quest.

Πρόκειται για ένα νέο πρότζεκτ του καναλιού με αρκετά επεισόδια σε όλη την Ελλάδα, από την Κέρκυρα έως το Καστελόριζο και από το Άγιο Όρος μέχρι την Κρήτη!! Στο πρώτο λοιπόν επεισόδιο εκτός από ψάρια τρόπαια το συγκεκριμένο βίντεο θα μας ταξιδέψει με πανέμορφα πλάνα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα και στα Σύβοτα.

Έχει επίσης σενάριο αφού πριν την έναρξη του ψαρευτικού ταξιδιού έχει τεθεί ένας στόχος. Να καταφέρουν να ξεγελάσουν όλα τα ψάρια που μπορούν να πιαστούν από την βάρκα με τις τεχνικές του slow jigging, με σιλικόνες αλλά και με ζωντανό δόλωμα.

Αν όλα αυτά δεν κατάφεραν να σας πείσουν να πατήσετε το play σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει ακόμα μια έκπληξη! Τα περισσότερα ψάρια απελευθερώνονται ανεξαρτήτου μεγέθους κάτι που προσωπικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θέλουμε να δώσουμε σε όλους πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Σας αφήνουμε λοιπόν να απολαύσετε το βίντεο, να ταξιδέψετε μαζί με τα υπέροχα πλάνα αλλά και να δείτε αν τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε αφού τονίσουμε ότι το Lurebites θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες επικροτόντας τες!!