Δελτίο Τύπου Smartfishing

Την Τετάρτη 12/12/18 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Γιώργο Φενερλή με κυρίως θέμα την χρήση των softbaits στο spinning αλλά και βασικές αρχές του LRF και του Eging. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο κατάστημα Angler στην Μυτιλήνη το οποίο έχει αναλάβει και την διοργάνωση του. Επειδή ο χώρος δεν είναι μεγάλος, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και μόνο 30 στον αριθμό οπότε θα τεθεί σειρά προτεραιότητας ώστε να μην αδικηθεί κανείς.

xorigos_thl_krathseon

Επίσης για την συμμετοχή θα υπάρχει πρόσκληση 10 ευρώ η οποία στην ουσία είναι μια δωροεπιταγή την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε θέλετε στο κατάστημα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθούν δώρα και καφές ή αναψυκτικό ενώ παράλληλα κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα προσφορά των εταιριών Tera-GFS Fishing & Oceanic Fishing Team/ Ι. & Α. Κεφαλάς Ο.Ε..

ypostiriktes

Στο τέλος του σεμιναρίου, αν ο καιρός το επιτρέπει, θα πραγματοποιηθεί και πρακτική εξάσκηση των όσων ειπώθηκαν στην αίθουσα. Επειδή τα θέματα που θα αναλυθούν είναι πολλά, η ώρα λήξης του σεμιναρίου παραμένει ανοιχτή. Θα παραμείνουμε ως αργά ώστε να λυθούν όλες οι απορίες.

 

Σας περιμένουμε όλους!!!