Το όνομα Μegabass είναι ισοδύναμο με τις λέξεις, ποιότητα, φινέτσα και αποτελεσματικότητα. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το Spinning στην Ελλάδα, έχουμε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα της Megabass, καθώς η γκάμα της είναι πραγματικά... “τεράστια”! Τόσο για το ψάρεμα σε αλμυρά νερά, όσο και για το ψάρεμα σε γλυκά.

Το Cutter 125 αποτελεί μία νέα πρόταση της εταιρείας, στην κατηγορία των hard baits και ειδικότερα για το ψάρεμα του ιαπωνικού λαβρακιού. Πρόκειται για ένα Lipless minnow τεχνητό που κινείται ελάχιστα εκατοστά κάτω από την επιφάνεια του νερού, σχεδιασμένο να το χρησιμοποιούμε, σε ρηχά μέρη όπως παραλίες, εκβολές και ποτάμια. Το "Made in Japan" εξασφαλίζει ότι η ποιότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει η Megabass.

cutter_01

Το κεφάλι έχει ένα σχήμα V, για να σχίζει το νερό με ευκολία και ελάχιστες αντιστάσεις. Με αργή ή μέτρια ανάκτηση, παρομοιάζει ιδανικά ένα ψάρι που ταξιδεύει ανέμελα στην επιφάνεια.

cutter_06

Το σχήμα του κεφαλιού, του προσδίδει κίνηση στον άξονα (rolling), πολύ προκλητική, που πυροδοτεί το επιθετικό ένστικτο των ψαριών που ενεδρεύουν για κάποιο εύκολο στόχο.

cutter_03

Με μήκος 12,5 εκατοστά, βάρος 18 γραμμάρια, τα μετακινούμενα βάρη του συστήματος Multiway Moving Balancer System της Megabass και το αεροδυναμικό του σχήμα, υπόσχεται μακρινές βολές, ακόμα και με μετωπικό άνεμο.

cutter_04

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του Cutter είναι ο τύπος της πλευστότητας του. Είναι Slow Floating που σημαίνει ότι μένει περισσότερη ώρα στην ψαρεύτρα μας, και θα προκαλέσει και τα πιο καχύποπτα ψάρια με τον ρεαλισμό της παρουσίασής του.

cutter_07

Είναι εξοπλισμένο με τρεις σαλαγκιές, ST-46 #6, της εταιρείας OWNER, που εγγυούνται γερά καρφώματα και ανθεκτικότητα στο θαλασσινό νερό.

colors_cutter

Η γκάμα των χρωματισμών του Cutter είναι μεγάλη και η ποιότητα του χρώματος είναι κορυφαία, όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια η Megabass. To χρώμα της παρουσίασης είναι το GG Bora, που μιμείται τον Κέφαλο της Ελληνικής θάλασσας, με 3D lazer λέπια, καθώς και ανάγλυφα επίσης για περισσότερο ρεαλισμό.

cutter_05

Τα μάτια είναι και αυτά 3D. Τέλος τα βράγχια είναι και αυτά ανάγλυφα, κάνοντάς το ακαταμάχητο, τόσο για τα ψάρια, όσο και... για τον ψαρά που θα το δει στα ράφια των καταστημάτων!

Στην Ελλάδα διατίθεται από την εταιρεία Biggame

logo_biggame copy