Spinning σημαίνει τεχνητά δολώματα! Αυτά είναι που θα κάνουν την διαφορά και θα δώσουν την λύση, προκαλώντας την επίθεση του αρπαχτικού χαρίζοντας μας έντονες στιγμές χαράς και αδρεναλίνης. Σε αυτήν την ομαδική παρουσίαση, σας προτείνουμε τα τεχνητά Fortuna Salti, μια οικονομική λύση από την Remixon για αυτούς που ξεκινούν το spinning αλλά και όχι μόνο...

 

FORTUNA6

Η Remixon με τα Fortuna Salti μας προσφέρει μια τίμια λύση στο κεφάλαιο "Τεχνητά"

Πλέον στην χώρα μας υπάρχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τα τεχνητά δολώματα, που μπορούν να καλύψουν τα περισσότερα γούστα και όλα τα βαλάντια. Από πασίγνωστες και ακριβές μάρκες μέχρι τις λιγότερο γνωστές και πιο οικονομικές. Όμως λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που περνάμε όλοι και αφού πια υπολογίζουμε και το τελευταίο... ευρώ όταν προβαίνουμε στις καθημερινές μας αγορές, είναι μονόδρομος η αναζήτηση οικονομικών τεχνητών με καλή σχέση τιμής-ποιότητας και που φυσικά θα κάνουν την “δουλειά” τους.

FORTUNA7

Ανάγλυφα λέπια

Μία από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αλλά και για ψάρεμα... σε δύσκολους καιρούς είναι τα τεχνητά της εταιρίας Remixon με την ονομασία Fortuna Salti που έρχονται να εμπλουτίσουν την γκάμα σκληρών δολωμάτων του spinner σε όλες τις κατηγορίες αλλά και για όλες τις συνθήκες που θα συναντήσει στο ψάρεμα του. Η Remixon είναι αμερικάνικης προέλευσης και για την Ελλάδα αντιπρόσωπος είναι η εταιρεία Rizoulis Sport Fishing. Η γκάμα της Fortuna Salti περιλαμβάνει όλων των ειδών των minnows δηλαδή με γλώσσα, lipless minnows αλλά και sinking pencils, πλευστότητας floating ή sinking ενώ τα μήκη κυμαίνονται από τα 5 έως τα 17,5 εκατοστά και σε τιμές έκπληξη που ξεκινούν από πολύ χαμηλά και δεν ξεπερνούν τα δέκα ευρώ!

FORTUNA9

Σαλαγκιές της VMC

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι διαθέτουν πάρα πολύ καλή ποιότητα βαφής, εσωτερικά συστήματα με μπίλιες, χρήσιμους θαλασσινούς χρωματισμούς και καλές σαλαγκιές της VMC. Πραγματικά, δύσκολα θα τα ξεχωρίσετε ως φθηνά ανάμεσα στα ακριβά μέσα στην κασετίνα σας... Στην παρούσα ομαδική παρουσίαση επιλέξαμε να αναφερθούμε στα εξής πέντε τεχνητά με τις κωδικές ονομασίες FS14C, FS11B, FS11A, FS106 και FS24 αντίστοιχα. Ας πάμε να γνωρίσουμε το καθένα ξεχωριστά:


FS14C

FORTUNA1-FC14C

FS14C: Minnow που διαθέτει γλώσσα, με μήκος 10cm, βάρους 9.5 γραμμαρίων και floating πλευστότητας. Διαθέτει κολοσχηματισμένο κεφάλι με ανάγλυφες λεπτομέρειες στα βράγχια καθώς και 3D μάτια. Επίσης διαθέτει ανάγλυφα χαραγμένα λέπια κατά μήκος του σώματος του ενώ είναι εξοπλισμένο με δύο σαλαγκιές της εταιρίας VMC στην μέση και στο πίσω μέρος. Εσωτερικά διαθέτει σύστημα με μετακινούμενες μπίλιες για βέλτιστη ρίψη. Το βάθος πλεύσης του μπορεί να φτάσει το μέγιστο τους 70 πόντους νερό που σημαίνει ότι μπορούμε να το ψαρέψουμε και σε ρηχά νερά. Κατάλληλο για όλα τα είδη των αρπαχτικών με προτίμηση το λαβράκι, το κοκκάλι, την παλαμίδα και το καρβούνι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συρτή από βάρκα.

FS11B

FORTUNA4-FC11B

FS11B: Μinnow που διαθέτει γλώσσα, slim σιλουέτας, με μήκος 12.5cm, βάρους 13 γραμμαρίων και floating πλευστότητας. Διαθέτει επίσης ανάγλυφα χαραγμένα μάτια, λέπια και 3D μάτια. Είναι εξοπλισμένο με τρεις σαλαγκιές της εταιρίας VMC ενώ εσωτερικά περιέχει σύστημα με μετακινούμενες μπίλιες για βέλτιστη ρίψη. Το βάθος πλεύσης του μπορεί να φτάσει το μέγιστο τους 30 πόντους νερό. Είναι κατάλληλο για ψάρεμα στην επιφάνεια και σε ρηχά νερά για όλα τα είδη των αρπαχτικών όπως λαβράκια, λούτσους, γοφάρια, παλαμίδες, κυνηγούς κ.α.

FS11A

FORTUNA2-FC11A

FS11A: Ίδιο minnow με το FS11B με διαφορά το μεγαλύτερο μήκος του που είναι 14.5 εκατοστά και το βάρος του που είναι 20 γραμμάρια. Το βάθος πλεύσης του μπορεί να φτάσει το μέγιστο τους 80 πόντους νερό. Κατάλληλο για όλα τα είδη των αρπαχτικών με προτίμηση τον λούτσο, το λαβράκι, το γοφάρι και το καρβούνι.

FS106

FORTUNA3-FS106

FS106: Minnow που διαθέτει γλώσσα, με μήκος 13cm, βάρους 14.5 γραμμάρια και floating πλευστότητας. Ελαφρώς πιο παχύ τεχνητό από το FS11B, με την κύρια διαφορά που το κάνει να ξεχωρίζει να είναι τα χαραγμένα με laser λέπια στο εσωτερικό του, που το κάνουν κυριολεκτικά άφθαρτο στα δαγκώματα και τα χτυπήματα. Κατά τα άλλα, διαθέτει ανάγλυφα σχηματισμένα βράγχια, 3D μάτια, τρεις σαλαγκιές της εταιρίας VMC καθώς και εσωτερικό σύστημα με μετακινούμενες μπίλιες για βέλτιστη ρίψη. Το βάθος πλεύσης του μπορεί να φτάσει το μέγιστο τους 80 πόντους νερό. Είναι κατάλληλο για γενική χρήση και όλα τα είδη των αρπαχτικών όπως λαβράκια, λούτσους, γοφάρια, παλαμίδες κ.α..

FS24

FORTUNA5-FS24

FS24: Minnow χωρίς γλώσσα της κατηγορίας pencil, slim σιλουέτας, με μήκος 12.5 εκατοστά, βάρους 28 γραμμαρίων και fast sinking πλευστότητας. Διαθέτει ανάγλυφα χαραγμένο σώμα με ανάγλυφα βράγχια και 3D μάτια. Είναι εξοπλισμένο με δύο σαλαγκιές της εταιρίας VMC τοποθετημένες μπροστά και στο πίσω μέρος. Εσωτερικά δεν διαθέτει μπίλιες αλλά το βάρος έχει τοποθετηθεί σε σταθερό σημείο ώστε το τεχνητό να βυθίζεται φυσικά που σε συνδυασμό με το λεπτό σχήμα του, μας εξασφαλίζει πολύ μακρινές ρίψεις ακόμα και με κόντρα άνεμο. Λόγω της fast sinking πλευστότητας του, μας επιτρέπει να αναζητήσουμε τα ψάρια και στα χαμηλότερα στρώματα του βυθού όπως τους πατωμένους λούτσους. Ιδανικό για το ψάρεμα των πελαγίσιων αρπαχτικών όπως καρβούνια, παλαμίδες, μανάλια και κυνηγούς.

FORTUNA10

Η σειρά σκληρών τεχνητών δολωμάτων Fortuna Salti της Remixon αποτελεί αναμφίβολα μια ολοκληρωμένη και οικονομική πρόταση που ταυτόχρονα δεν στερείται ποιότητας και αποδοτικότητας. Πολλοί φίλοι και καλοί ψαράδες τα έχουν εμπιστευτεί και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά τους και σίγουρα μονόδρομος στους “δύσκολους καιρούς”...


Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

rizoulis

Rizoulis Sport Fishing

3χλμ Αγιάς-Λάρισας

Αγιά Λάρισα Τ.Κ. 40003

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ.: 24940 22764, FAX: 24940 24055, Κινητό: 6973032014