Ένα τεχνητό που «μιλάει» στα ένστικτα των θηρευτών. Από τις πρώτες δοκιμές του Kashima instinct, φάνηκε η αξία του ως ένα σταθερό τεχνητό στην κασετίνα μας, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είχε αποτέλεσμα εκεί που τα υπόλοιπα τεχνητά περνούσαν απαρατήρητα.

 Του Αντώνη Ανθάκη - Smartfishing Pro Staff  

Καταρχήν η εταιρία Kashima δεν είναι άγνωστη με το ψάρεμα του spinning στη Μεσόγειο καθώς εδράζεται στην Πορτογαλία η οποία μπορεί να βρέχεται από τον Ατλαντικό όμως τα κύρια είδη θηρευτών στη θάλασσα είναι τα ίδια. Πιθανότατα η επιτυχία που έχει το Instinct να πηγάζει από εκεί.

kashima_instict2

Το τεχνητό ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων minnows με μήκος 17,5 εκατοστά. Είναι βυθιζόμενο και έχει ανοιχτή κίνηση χωρίς ιδιαίτερο rolling. Επίσης, το τεχνητό είναι ιδανικό αν θέλουμε να ψαρέψουμε βαθιά μέρη.

kashima_instict3

Η εξαιρετική ρίψη είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει αυτόν που το ψαρεύει. Με βάρος 30 γραμμαρίων και με τις εσωτερικές του μπίλιες να φτάνουν αρκετά κοντά στην τελευταία σαλαγκιά, μια καλή ρίψη δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο. Βασικό χαρακτηριστικό το οποίο βοήθησε ιδιαίτερα στο ψάρεμα παλαμίδας, όπου τα ψάρια πολλές φορές βρίσκονταν στο όριο της ρίψης ή σε ψαρέματα με κόντρα άνεμο.

kashima_instict5

Οι χρωματικές παραλλαγές του τεχνητού μπορούν να καλύψουν ψαρέματα στις περισσότερες συνθήκες φωτός, θολερότητας νερού, κινητικότητας ψαριών αλλά και διαφορετικών ειδών ψαριών.

kashima_instict1

Το Kashima Instinct είναι διαθέσιμο σε 12 χρώματα, εκ των οποίων αρκετά ανήκουν στα κλασσικά που όλοι γνωρίζουμε αλλά και μερικά που δεν τα συναντάς συχνά. Τα ασυνήθιστα χρώματα του Instinct μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε πολυψαρεμένα μέρη, όπως τα λιμάνια, καθώς κάτι καινούργιο για ένα θηρευτή είναι αρκετό για να του κινήσει την περιέργεια.

kashima_instict4

Εν κατακλείδι το instinct αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση στην κατηγορία του, το οποίο ενώ έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά όταν τα ψάρια δεν χτυπάνε και σίγουρα δεν χτυπάει στην τσέπη μας! Δύο σε ένα, λοιπόν!!

Για τιμές και διάθεση, πατήστε εδώ :

logo1-322x142