Τα καλαμάρια και οι σουπιές την περίοδο που διανύουμε αποτελούν αναμφίβολα το αντικείμενο του... πόθου για πολλούς παράκτιους και μη ψαράδες καθώς εκείνα έχουν κάνει πλέον αισθητή την παρουσία τους κοντά στις ακτές της χώρας μας.

Φυσικό επακόλουθο είναι οι περισσότεροι να έχουν στραφεί στην αναζήτηση καλαμαριέρων που θα συνδυάζουν την αποδοτικότητα αλλά και την χαμηλή τιμή. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και οι καλαμαρίερες της Remixon, καθώς φέρουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενώ η τιμή τους συμβαδίζει απόλυτα με τα δεδομένα της εποχής!

remixon13

Η γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει δύο εκδόσεις καλαμαριέρων τύπου egi δηλαδή της γνωστής σε όλους μας “γαρίδας” ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κλασσικός τύπος “γουρουνάκι” για τους λάτρεις του ψαρέματος των κεφαλόποδων από το σκάφος.

Sure Squid

remixon11

Η Sure Squid αποτελεί την “βασική” καλαμαριέρα της εταιρίας, δηλαδή κατάλληλης για τις περισσότερες των περιπτώσεων ψαρέματος των κεφαλόποδων από την ακτή. Εξωτερικά θα έλεγε κάποιος ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοινές καλαμαριέρες αυτής της αξίας όμως η πραγματικότητα δεν είναι αυτή.

remixon2

Η Sure Squid είναι βελτιωμένη στα σημεία, που αυτά είναι η τέλεια εφαρμογή του υφάσματος στο σώμα, το καλά κολλημένο βαρίδι, τα 3D μάτια αλλά και η κοιλιά που φωσφορίζει διακριτικά με ένα απλό πέρασμα λίγων δευτερολέπτων μπροστά από μια πηγή φωτός.

remixon7

Απαρατήρητοι δεν πρέπει να περάσουν ο ολόλευκος χρωματισμός του οποίου το σώμα φωσφορίζει ολόκληρο και ο κοκκινοκέφαλος που συνηθίζεται σε σκληρά τεχνητά minnows αλλά όχι και τόσο σε egi!

remixon8

remixon5

Την συγκεκριμένη σειρά θα την βρείτε σε μεγέθη #2.5 και #3 και σε 5 κλασσικούς χρωματισμούς.

DH 1029

remixon9

H DH1029 αποτελεί αναμφίβολα μια ξεχωριστή καλαμαριέρα καθώς ενσωματώνει χαρακτηριστικά που δεν συναντάς εύκολα σε καλαμαριέρες αντίστοιχης χρηματικής αξίας!

remixon10

Εκείνα είναι το ανασχεδιασμένο σώμα που αντί για καμπύλες διαθέτει ευθείες επιφάνειες κατά το μήκος του σώματος, ψεύτικα ποδαράκια που συμβάλουν στην μεγαλύτερη αληθοφάνεια μέσα στο νερό αλλά και το... μη συνηθισμένο εντελώς μαύρο χρώμα της!

remixon1

remixon12

Κατά τα άλλα διαθέτει 3D μάτια που φωσφορίζουν και πολύ αιχμηρά ανοξείδωτα γκίνια που εμπνέουν την σιγουριά του άμεσου καρφώματος και με το παραμικρό άγγιγμα της καλαμαριέρας. Την DH 1029 θα την βρείτε σε δύο μεγέθη #3 και #3.5 αντίστοιχα.


3010-023


remixon155

Για τους φίλους του σκάφους αλλά και τους “παλιούς” της ακτής δεν θα μπορούσε να λείπει και το κλασσικό γουρουνάκι, Τα συγκεκριμένα είναι ντυμένα με εξαιρετικής ποιότητας πανί που διαθέτει τη εξής καινοτομία: Λόγω της κατασκευής του από microfibers έχει την ιδιότητα να αντανακλά το φως και να αλλάζει το χρώμα του με την επαφή στο νερό. Επίσης το χρώμα του μπορεί να αλλάξει και ανάλογα το βάθος που την ψαρεύουμε, κάνοντας την το τέλειο δέλεαρ στα μάτια των καλαμαριών!

remixon66

Διαθέτει φωσφορίζον κοιλιά και εξαιρετικής ποιότητας περιφερειακά όπως 3D μάτια, ατσάλινα διπλά γκίνια και στριφτάρι. Το μήκος της είναι 7 εκατοστά, το βάρος της ανέρχεται στα 10 γραμμάρια ενώ θα την βρείτε έξι διαφορετικούς χρωματισμούς.

Μια πραγματικά τίμια σειρά καλαμαριέρων από την Remixon που απευθύνεται σε όλους εκείνους που σκοπεύουν να εισαχθούν στην τεχνική του eging χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα αλλά και σε πιο έμπειρους που απλώς λόγω τον συνθηκών διαθέτουν χαμηλό badget!

rizoulis_banner_arthrou