Η εμφάνιση των μικρών κυνηγόψαρων έχει γίνει αισθητή και η τεχνική του LRF είναι από τις πιο αποδοτικές. Όμως ποια είναι τα αποδοτικότερα δολώματα που θα μπορούσαν να μας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Όσο η άνοιξη προχωρά και οδεύουμε προς το καλοκαίρι, ο καιρός και τα νερά ζεσταίνουν. Όλο και περισσότερα μικρόψαρα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, κατακλύζοντας τους κόλπους και τις παραλίες μας. Και αφού το μεγάλο ψάρι κυνηγάει το μικρό, μαζί με τα μικρόψαρα εμφανίζονται και τα κυνηγόψαρα!


baby-buster-shad-4

Το Light Rock Fishing (LRF) είναι η πιο δημοφιλής και αποδοτική τεχνική για μικρά κυνηγόψαρα, όπως είναι για παράδειγμα τα κοκκάλια. Οι σιλικόνες έχουν αποδεδειγμένα κυριαρχήσει στην τεχνική αυτή. Την πιο δυνατή πρόταση όμως την φέρει η Delalande με την Baby Buster Shad.

Γνωρίζοντας την Baby Buster Shad καλύτερα

baby-buster-shad-2

Η Baby Buster Shad είναι μόλις 5 εκατοστά και διατίθεται σε πολλούς χρωματισμούς. Το κεφάλι της, το οποίο είναι εφοδιασμένο με τρισδιάστατα μάτια, μιμείται τέλεια το κεφάλι ενός αληθινού ψαριού. ενώ η κάθετες σχισμές στο μέσο σχεδόν του σώματός της της δίνει περισσότερη ευελιξία., Για τους πιο “ψαγμένους”, η Baby Buster Shad διαθέτει τρεις μικρές τρύπες για την τοποθέτηση σφαιριδίων θορύβου ή αρώματος για ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση ψαριών.

baby-buster-shad-1

Τη μοναδικότητά της συνοδεύουν οι δύο ουρές, μια σε μορφή τακουνιού και μια τύπου slug για αργή κίνηση. Η σιλικόνη αυτή δουλεύεται συνήθως με μολυβοκεφαλές σε σχήμα μπάλας των 1,5 έως 3 γραμμαρίων με την σειρά Macadam της Delalande να αποτελούν το τέλειο ταίριασμα! Το σχήμα της, μέγεθος καθώς και η ουρά της την κάνουν άκρως δελεαστική καθώς η πλεύση της είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή ενός μικρού ψαριού (γόνος).

Αποδεδειγμένη απόδοση

baby-buster-shad-5

Η Baby Buster Shad είναι μια πολύ εύκολη στην χρήση σιλικόνη με την οποία μπορούμε να πειραματιστούμε. Σε δοκιμές που έγιναν, δύο ήταν οι πιο αποδοτικοί τρόποι. Ο πρώτος από αυτούς αφορά το μάζεμα της με σταθερή ανάκτηση η οποία θα είναι μεσαία προς γρήγορη για αργούς μηχανισμούς και μεσαία για γρήγορους μηχανισμούς. Ο δεύτερος τρόπος αφορά το παίξιμό της με ενδιάμεσα κοφτά twiches.

 Έχοντας όλα τα πλεονεκτήματα μίας σιλικόνης για LRF και ακόμη περισσότερα, δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει ότι η Baby Buster Shad είναι μία σιλικόνη που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας!

baby-buster-shad-3

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ:

arcofil_banner_arthro1