Με όποια τεχνική και αν ασχολείστε, σίγουρα μια σωστή θήκη για την μεταφορά των καλαμιών σας είναι απαραίτητη. Η συγκεκριμένη πρόταση της Milo αφορά όσους θέλουν μια απλή θήκη για την μεταφορά μεγάλων καλαμιών που όμως θα εξασφαλίζει την ασφάλεια τους όταν χρειαστεί να περπατήσουμε σε άγρια μέρη...

Προσωπικά, έχω αγοράσει πολλές θήκες καλαμιών -σκληρές και μαλακές- και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια μαλακή θήκη είναι πολύ πιο πρακτική από ότι μια σκληρή.

THIKIMALAKI_15

Μια θήκη για ψάρεμα στα βράχια

Ο λόγος είναι γιατί αλλάζει πιο εύκολα το σχήμα της οπότε μπορώ να... σφηνώνω διάφορα πράγματα μέσα εκτός από καλάμια! Βέβαια, τον δικό μου παραλογισμό δεν περιμένω να υιοθετήσει ο καθένας αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι και αυτό μια λογική...

THIKIMALAKI_5Με διαστάσεις 170x30 cm θα χωρέσει πολλά καλάμια

Ας μιλήσουμε όμως για την θήκη της παρουσίασης η οποία είναι στρογγυλή (τύπου λουκάνικο), κατασκευασμένη από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό ναύλον και έχει διαστάσεις 170x30 cm.

THIKIMALAKI_1

Διαθέτει ένα ενιαίο χώρο ο οποίος αποκαλύπτεται από το ένα και μοναδικό φερμουάρ

Διαθέτει ένα ενιαίο χώρο ο οποίος αποκαλύπτεται από το ένα και μοναδικό φερμουάρ που την διατρέχει από άκρη σε άκρη. Οι δύο οδηγοί του φερμουάρ δεν είναι ενισχυμένοι αλλά οι κλασσικοί που συναντάμε σχεδόν σε όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας τιμής.

THIKIMALAKI_8

Δύο φερμουάρ απλά που θα κάνουν την δουλειά της για χρόνια

Εσωτερικά έχει πολύ χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και π.χ. δέκα bolognese καλάμια με τις θήκες των οδηγών χωρίς όμως τους μηχανισμούς ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει υποτυπώδης σκληρός πάτος που όμως προστατεύει αρκετά από χτυπήματα.

THIKIMALAKI_3

Ποιοτικό και πρακτικό χερούλι

THIKIMALAKI_14

Ο ιμάντας πλάτης, πολύ ποιοτικός και όμορφος

Για την μεταφορά διαθέτει ένα χερούλι με σκληρό πλαστικό στην λαβή του, για πιο δυνατό κράτημα, και έναν ιμάντα πλάτης με μεγάλο μαλακό προστατευτικό ώστε να μην μας πληγώνει ο ιμάντας.

THIKIMALAKI_13

Στο κάτω μέρος υπάρχει υποτυπώδης σκληρός πάτος που όμως προστατεύει αρκετά από χτυπήματα

THIKIMALAKI_12

Γερές ραφές στα χερούλια

Όλες οι ραφές είναι καλά ραμμένες και ειδικά στα σημεία που θα δεχτούν πολλή πίεση έχουν γίνουν διπλές ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να σκιστεί κάτι.

THIKIMALAKI_6

Ο σκληρός πάτος

THIKIMALAKI_9

Ενισχυμένη ραφή στα σημεία που θα ταλαιπωρηθούν

Τέλος, εντυπωσιακό είναι το κόκκινο χρώμα -σήμα κατατεθέν της εταιρείας- το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο όπως και η τεράστια λευκή αναγραφή “TEAM MILO”!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

arcofil_logoΛεωφόρος Αμαρουσίου 15

Λυκόβρυση, Τ.Κ. 141 23

Αθήνα

τηλ/fax : 210 2831514 - 210 2836809