Σε συνέχεια των παρουσιάσεων των προϊόντων της πολωνικής Dragon, αυτή την φορά ανάμεσα στην ατελείωτη γκάμα ψαρευτικού εξοπλισμού της εταιρίας, δεν αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ένα καλάμι ή έναν μηχανισμό, αλλά ένα πολύ έξυπνο και εξίσου χρήσιμο προϊόν που ανήκει στην κατηγορία της ένδυσης. Αυτό δεν είναι άλλο από το γιλέκο μεταφοράς με την ονομασία Chestpack. Βέβαια για να ήμαστε ακριβής, δεν αποτελεί καθαρόαιμο γιλέκο αλλά ένα “υβρίδιο” γιλέκου και τσάντας πλάτης! Ας πάμε όμως να ρίξουμε μια πιο λεπτομερή ματιά σε ένα ομολογουμένως καινοτόμο προϊόν.

Εξωτερικά το Chestpack διαθέτει διακριτική εμφάνιση χωρίς ακρότητες, ενώ μπορούμε να πούμε ότι λόγω των χρωμάτων του θυμίζει... στρατιωτικής αισθητικής σακίδιο! Το χακί είναι το χρώμα που κυριαρχεί με το δευτερεύον χρώμα να είναι το μαύρο ενώ τα λογότυπα της εταιρίας στο μπρος και στο πίσω μέρος να είναι ραμμένα με κλωστή πορτοκαλί χρώματος.

chest_dragan

Το υλικό που είναι φτιαγμένο το Chestpack είναι ύφασμα τύπου Oxford 2600, καθιστώντας το αρκετά δυνατό και ανθεκτικό στις κακουχίες αλλά το σημαντικότερο είναι το πραγματικά αμελητέο του βάρος, κατάλληλο για πολύωρα ψαρέματα χωρίς να μας κουράζει.

chestpack1

Ο πίσω μεγάλος αποθηκευτικός χώρος

Οι αποθηκευτικοί χώροι του Chestpack χωρίζονται στους εξής δύο κύριους: Τον πίσω, δηλαδή αυτόν που φορώντας το βρίσκεται στην πλάτη μας, και στον μπροστινό που έρχεται και ακουμπάει στο στέρνο μας. Ο πίσω είναι ο κύριος αποθηκευτικός χώρος λόγω του ότι είναι σχεδόν διπλάσιος σε διαστάσεις από τον μπροστά, άρα και με μεγαλύτερες σε μήκος και βάθος τσέπες.

chestpack17

Ο μπροστινός μικρότερος αποθηκευτικός χώρος

Ο μπροστινός είναι ο δευτερεύον αποθηκευτικός χώρος με σαφώς μικρότερες διαστάσεις που διαθέτει όμως κάποιες ιδιαιτερότητες που θα αναλύσουμε στην συνέχεια της παρουσίασης.

chestpack8

Πίσω διαθέτει δυο τσέπες με φερμουάρ, μια με λάστιχο και μια επιπλέον “ανοικτή”

Ο πίσω αποθηκευτικός χώρος λοιπόν, διαθέτει δυο τσέπες με φερμουάρ, μια με λάστιχο και μια επιπλέον “ανοικτή” από το πλάι και το πάνω μέρος της. Ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω, η πρώτη τσέπη που συναντάμε είναι και η μεγαλύτερη σε διαστάσεις του Chestpack.

chestpack18

Η πρώτη μεγάλη θήκη με επένδυση πλαστικού εσωτερικά

Ανοιγοκλείνει με την βοήθεια φερμουάρ, ενιαία εσωτερικά με επένδυση πλαστικού και είναι ικανή να υποδεχθεί τα μεγαλύτερα σε αξία αντικείμενα που σκοπεύουμε να μεταφέρουμε όπως π.χ. μια πλαστική κασετίνα τεχνητά δολώματα, ένα μηχανισμό, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, φαγητό κ.α..

chestpack10

Ανάμεσα από τις δυο τσέπες δημιουργείται χώρος για μεγάλα αντικείμενα όπως μια κασετίνα κ.α..

Ο δεύτερος αποθηκευτικός χώρος που συναντάμε είναι μια “ανοικτή” τσέπη με ελαστικά κορδόνια στα πλαϊνά της ενώ το πάνω μέρος της συγκρατείται με την βοήθεια ενός πλαστικού κλιπ. Η συγκεκριμένη θήκη λόγω του ότι δεν την περιορίζει κάτι σε ύψος, είναι ιδανική για την υποδοχή μεγάλων σε διαστάσεις και βάρος αντικειμένων όπως ενός μεγάλου μπουκαλιού νερό ή ενός πτυσσόμενου γάντζου.

chestpack9

Η τρίτη θήκη που συναντάμε είναι μια πανομοιότυπη θήκη σε σχήμα εξωτερικά με την πρώτη, με μικρότερες όμως διαστάσεις που ανοιγοκλείνει επίσης με την βοήθεια φερμουάρ. Η διαφορά της βρίσκεται εσωτερικά, όπου διαθέτει ραμμένες δύο μικρές εσωτερικές τσέπες που μπορούν να υποδεχθούν με ευκολία αναλώσιμα όπως πακετάκια με αγκίστρια ή παραμάνες.

chestpack19

Η τελευταία και η μικρότερη σε διαστάσεις θήκη στο πίσω μέρος, είναι μια τσέπη από υφασμάτινο δίχτυ

Η τελευταία και η μικρότερη σε διαστάσεις θήκη στο πίσω μέρος, είναι μια τσέπη από υφασμάτινο δίχτυ, που κλείνει στο πάνω μέρος της με την βοήθεια λάστιχου. Θήκη κατάλληλη για αντικείμενα μικρού όγκου και βάρους μια μικρή κασετίνα για της παραμάνες, ή ένα παράμαλλο κ.τ.λ..

Η πρώτη θήκη που συναντάμε από πάνω προς τα κάτω είναι η πιο μικρή και διαθέτει μια καινοτομία

Η πρώτη θήκη που συναντάμε από πάνω προς τα κάτω είναι η πιο μικρή και διαθέτει μια καινοτομία

Όσον αφορά τον μπροστινό αποθηκευτικό χώρο, περιλαμβάνει τρεις θήκες στο αριθμό, που η μια είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την άλλη. Στον μπροστινό αποθηκευτικό χώρο θα αποθηκεύσουμε αντικείμενα που χρησιμοποιούμε περισσότερο κατά την διάρκεια του ψαρέματος λόγω του ότι είναι άμεσα και εύκολα προσβάσιμη. Από πάνω προς τα κάτω η πρώτη θήκη που συναντάμε είναι και η μικρότερη σε διαστάσεις, ιδανική θα έλεγα για την αποθήκευση πχ. Γυαλιών ηλίου, κινητού τηλεφώνου, πορτοφολιού κ.α..

Η χρησιμότητα του μαλακού αφρώδες πλαστικού είναι για τις σιλικόνες μας

Η χρησιμότητα του μαλακού αφρώδες πλαστικού είναι για τις σιλικόνες μας

chestpack3

Στο σκρατς μπορούμε να βάλουμε από μια ελαφριά actioncam μέχρι φακό ή οτιδήποτε άλλο

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η εξωτερική πλευρά της τσέπης, που της έχει τοποθετηθεί σκρατς με κολλημένο πάνω της ένα κομμάτι μαλακό αφρώδες πλαστικό. Η χρησιμότητα αυτού, πιθανόν να είναι για την υποδοχή ενός φακού ή ακόμα και μιας ελαφριά actioncam αλλά σίγουρα μπορούμε να καρφώσουμε σιλικόνες με jighead για εύκολη αλλαγή κατά την διάρκεια του ψαρέματος.

chestpack4

Η έξω τσέπη εσωτερικά διαθέτει αφρολέξ που βοηθάει στην αποθήκευση αντικειμένων με αιχμηρές αιχμές

Οι επόμενες δύο θήκες είναι πανομοιότυπες τόσο σε σχήμα όσο και σε αποθηκευτικό χώρο με την εξής όμως διαφορά: Η έξω τσέπη εσωτερικά διαθέτει αφρολέξ που βοηθάει στην αποθήκευση αντικειμένων με αιχμηρές αιχμές όπως για παράδειγμα τεχνητά δολώματα ή καλαμαριέρες.

chestpack5

Το σκράτς βγαίνει για να εκμεταλλευτούμε όλο τον χώρο της τσέπης

Όσοι δεν επιθυμούν το αφρολέξ μπορούν εύκολα να το αφαιρέσουν γιατί συγκρατείται με την βοήθεια σκράτς. Οι συγκεκριμένες θήκες είναι εξαιρετικές για την αποθήκευση π.χ. μικρής κασετίνας με τεχνητά, αγκίστρια, βαριδάκια, φακό, παράμαλλα, μικρή πένσα ή ενός απαγκιστρωτή.

chestpack14

Εύκολα κάποιος μπορεί να τον αφαιρέσει, ξεκουμπώνοντας τα και συνδέοντας τα με εκείνα που βρίσκονται στο κάτω μέρος, μετατρέποντας το Chestpack σε ένα απλό σακίδια πλάτης

Φεύγοντας από τους αποθηκευτικούς χώρους ας αναφερθούμε στις υπόλοιπες δυνατότητες και εφαρμογές του Chestpack. Όπως αναφέραμε και στην αρχή, πρόκειται για συνδυασμό σακιδίου και γιλέκου. Πως γίνεται αυτό; Γίνεται γιατί ο μπροστινός αποθηκευτικός χώρος συνδέεται με πλαστικά κλίπς. Έτσι εύκολα κάποιος μπορεί να τον αφαιρέσει, ξεκουμπώνοντας τα και συνδέοντας τα με εκείνα που βρίσκονται στο κάτω μέρος. Με αυτόν τον εύκολο τρόπο μετατρέπουμε το Chestpack σε ένα απλό σακίδια πλάτης.

chestpack16

Όλες οι τσέπες διαθέτουν τρύπες αποστράγγισης, γεγονός που φανερώνει ότι το Chestpack έχει σχεδιαστεί και για χρήση σε συνθήκης ψαρέματος spinning με waders

Επίσης παρατηρώντας όλες τις τσέπες, εξαιρώντας την μικρή στο μπροστινό μέρος, όλες οι άλλες διαθέτουν τρύπες αποστράγγισης, γεγονός που φανερώνει ότι το Chestpack έχει σχεδιαστεί και για χρήση σε συνθήκης ψαρέματος spinning με waders όπου η είσοδος νερού μέσα στις τσέπες είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Ποιοτικά φερμουάρ

Ποιοτικά φερμουάρ

Κατά τα άλλα η εσωτερική πλευρά του, διαθέτει επένδυση από μαλακό υλικό για την απόσβεση του βάρους και την μικρότερη δυνατή καταπόνηση του σώματος μας.

chestpack19xxc

Όπως καταλαβαίνεται, το Chestpack διαθέτει αρκετές δυνατότητες και παραλλαγές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως το spinning, το εγγλέζικο, το bolognese, το eging, το feeder κ.α. Ένα προϊόν που έρχεται να μας λύσει τα χέρια στον εύκολο και ασφαλή τρόπο μεταφοράς του εξοπλισμού στο ψαρότοπο με την σφραγίδα της Dragon!

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

rizoulis

Rizoulis Sport Fishing

3χλμ Αγιάς-Λάρισας

Αγιά Λάρισα Τ.Κ. 40003

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ.: 24940 22764, FAX: 24940 24055, Κινητό: 6973032014