Την εταιρεία Spanish Lures την γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2016, μέσα από τις σελίδες του site μας. Εν έτει 2018, η γκάμα της έχει πολλαπλασιαστεί και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού η αποδοχή των προϊόντων της από τους ψαράδες υπήρξε πολύ μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια! Έτσι, σήμερα αποτελείται πια από 22 (!) τεχνητά, μερικά χρήσιμα παρελκόμενα αλλά και δυο σειρές spinning καλαμιών!! Ας κάνουμε λοιπόν μια μικρή γνωριμία με την εταιρεία...

Τα τεχνητά της εταιρείας καλύπτουν όλους τους τύπους δολωμάτων δηλαδή hardbaits, softbaits και πλάνους όμως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι όλα έχουν δοκιμαστεί σε αρπαχτικά ψάρια που έχουμε και εμείς στην χώρα μας με κυριότερα το λαβράκι, το γοφάρι και τον λούτσο. Αυτό άλλωστε, εύκολα το καταλαβαίνει κανείς από τις φωτογραφίες των Ισπανών pro staffs της εταιρείας... Σε αυτήν την παρουσίαση θα γνωρίσουμε τα καλάμια spinning με την ονομασία SeaVara. Στην χώρα μας εισάγονται από την εταιρεία Angler και διατίθενται για λιανική και χοντρική πώληση ενώ μπορείτε να τα βρείτε στο eshop www.smartfishing.gr.

estrada_onomaseavara1-1024x350

Η σειρά καλαμίων Spinning Seavara Estrada γεννήθηκε μετά από απαίτηση και καθοδήγηση των Ισπανών ψαράδων του spinning για καλάμια που θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις μεσογειακές συνθήκες ψαρέματος. Είναι σχεδιασμένα με έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια,το Blank τους είναι κατασκευασμένο από υψηλής μοριακής πυκνότητας ανθρακονήματα, οι οδηγοί είναι Fuji K από ανοξείδωτο χάλυβα και τέλος η βάση μηχανισμού είναι Fuji Vss.

SPANICH LURES.cdr

SPANICH LURES.cdr

Τα Estrada είναι πανίσχυρα καλάμια που δοκιμάστηκαν από τους Field Testers της εταιρείας με ημιπαραβολική δράση, ικανά να δώσουν στα τεχνητά τη κίνηση που χρειάζεται και να τα βγάλουν πέρα ακόμα και στην πιο δύσκολη μάχη. Θα τα βρείτε σε μια ποικιλία διαφορετικών c.w. και μήκους ώστε να διαλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Η σειρά αποτελεί την πιο οικονομική πρόταση ενώ όλα τα καλάμια συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση για αστοχία υλικού.

SPANICH LURES.cdr

estrada5_parousiasi_spanish_lures

paixon_onoma

SPANICH LURES.cdr

Η σειρά καλαμιών Spinning Seavara Paixon αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας και απευθύνεται στους απαιτητικούς spinners που θέλουν την απόλυτη αίσθηση και δύναμη στο ψάρεμα τους! Για αυτό τον λόγο επιλέχθηκε το Blank της ιαπωνικής Toray για αυτήν την σειρά καλαμιών και φυσικά προτιμήθηκε η γρήγορη δράση (Fast Action) ενώ οι οδηγοί είναι της Fuji (K Αlconite) και η βάση μηχανισμού επίσης της Fuji (Vss). Θα το βρείτε σε διαφορετικά μήκη και c.w., ικανά να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες μας στο spinning. Ένα στολίδι σε κόκκινο χρώμα, "προκαλεί" να το ψαρέψετε και να το... λατρέψετε!!

SPANICH LURES.cdr

paxion4_parousiasi_spanish_lures


Για διαθεσιμότητα και τιμές, πατήστε εδώ :

logo1-322x142