Νέα και άκρως χρήσιμα αξεσουάρ ψαρέματος τοποθετήθηκαν πρόσφατα στα ράφια του καταστήματος του Βασίλη Ρουμπάκη “Δελφίνι” από την εταιρία Molix. Τα συγκεκριμένα παρελκόμενα έρχονται να λύσουν τα χέρια του ψαρά γιατί συνδυάζουν χαρακτηριστικά όπως πρακτικότητα, καινοτομία και κατασκευή από άριστα υλικά.

Jugulo-Soft-Shad-1

SS-Shad-5-4

H παραλαβή περιλαμβάνει νέα σιλικονούχα δολώματα όπως το Jugulo Soft Shad με την τεχνολογία “easy locking system” αλλά και το SS Shad με το πρωτότυπο σύστημα τοποθέτησης του βάρους μέσα στο σώμα της σιλικόνης.

paralabes_molix1

Εκτός από τα τεχνητά, η γκάμα περιλαμβάνει και τις προτάσεις της Molix στα νήματα και στις πετονιές fluorocarbon με το Super Shore Game και X-Bait Fluorocarbon αντίστοιχα.

paralabes_molix2

paralabes_molix3

Επίσης πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αξεσουάρ μεταφοράς εξοπλισμού όπως η αδιάβροχη τσάντα μεταφοράς τύπου “street”, που φοριέται στο πλάι για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της αλλά και οι ειδικές δέστρες καλαμιού της Molix που προσφέρουν επιπλέον προστασία περιμετρικά στην “εύθραυστη” περιοχή στην κορυφή του καλαμιού.

Magnetic-Clip-Line-Cutter

 

Magnetic-Clip-Line-Cutter-2

Τέλος την παραλαβή ολοκληρώνουν ο πολύ πρακτικός κόφτης που συγκρατείται με την βοήθεια μαγνήτη για εύκολη τοποθέτηση σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμεί ο χρήστης αλλά και στο... καπέλο τύπου “jockey” (!) της Molix. Το τελευταίο είναι κατάλληλο για προστασία από τον ήλιο αλλά και... στιλάτα ψαρέματα!


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

molix_delfini