Στην αναζήτηση μας για μια καλαμαριέρα που θα μπορεί να ψαρέψει όσο πιο μακριά και βαθιά γίνεται, η ιαπωνική Sumizoku δίνει την λύση με την BB Dekabari! Μια καλαμαριέρα ιδανική για ψάρεμα από κάβους με βαθιά νερά και από σκάφος με βάρος 30 και 40 γρμ..

Sumizoku

Η ρίψη της είναι μοναδική καθώς διαθέτει εσωτερικά μεταλλικές μπίλιες που μετακινούνται στο πίσω μέρος, μετατοπίζοντας το κέντρο βάρος ώστε να μπορούμε να την εκτοξεύσουμε σαν ένα hardbait τεχνητό ενώ όταν προσγειωθεί στο νερό μετακινούνται προς τα μπροστά ώστε η καλαμαριέρα να πάρει ρεαλιστική θέση βύθισης. Παράλληλα οι μπίλιες αυτές μετατρέπουν την καλαμαριέρα στα jerks σε rattle δηλαδή δημιουργούν ήχο ώστε να προσελκύσουν τα καλαμάρια.

sumizoku_dekabari

Κατά τα άλλα, η σχεδίαση του σώματος με το λεπτό κεφάλι και το υδροδυναμικό σώμα (Pure Responce II) έχει γίνει έτσι ώστε η καλαμαριέρα μας να μπορεί εύκολα να έχει dart action δηλαδή κίνηση ζιγκ-ζαγκ, τόσο κατά την βύθιση όσο και την ώρα των jerks. Στα επιμέρους ποιοτικά χαρακτηριστικά έχουμε ρούχο και φτεράκια πρώτης ιαπωνικής ποιότητας και βελόνες ανθεκτικές και κοφτερές που δεν σκουριάζουν.

images

Το έρμα έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την βύθιση με dart action ακόμα και στα πιο βαθιά νερά ενώ επιπλέον διαθέτει στο μπροστινό μέρος κρικάκι όπου μπορούμε να προσθέσουμε βάρος ώστε να βοηθήσουμε την βύθιση κόντρα σε δυνατά ρεύματα. Μια ποιοτική λύση στο ψάρεμα μας που θα την βρείτε σε τρεις μοναδικούς χρωματισμούς από το eshop www.supertunafishing.com!

 

Για τιμές, διάθεση και πληροφορίες, πατήστε εδώ :

tuna logo