Το κατάστημα του Άκη Τηνιακού έκανε νέα παραλαβή σε προϊόντα της εταιρίας ΗΤΟ! Οι λάτρεις του LRF και του spinning γενικότερα έχουν ένα ακόμη λόγο να προγραμματίσουν την επόμενη επίσκεψή τους στο Αkis Tiniakos Fishing Store καθώς μερικά από τα προϊόντα που παρελήφθησαν είναι πραγματικά πρωτοποριακά!

Εκτός από τα πλανάκια, τα jighead του LRF, τις σιλικόνες και τα διάφορα αξεσουάρ, παρελήφθησαν βαζάκια με δολώματα (ακροβάτης) σφραγισμένα σε διάφορες γεύσεις, σύνδεσμοι για αντικατάσταση της παραμάνας μέχρι και soft bait saver για να μην γλιστράνε οι σιλικόνες μας από το αγκίστρι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι φίλοι του shore jigging και του jigging από βάρκα θα βρουν τους πλάνους slow jigs σε σε ασυναγώνιστες τιμές! Πραγματικά όλα τα προϊόντα της HTO είναι σε πολύ χαμηλές τιμές με ποιότητα και χρησιμότητα στο ψάρεμα μας... αξεπέραστη!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης σας περιμένει να γνωρίσετε τα καλάμια της HTO όπως τα οικονομικά HOOLIGAN, τα ROCΚFISH DUAL με τις δύο κορυφές (solid & tubular) και το ROCKFISH REVOLUTION με τους Fuji K oδηγούς! Οι τιμές τους είναι μοναδικές και εξαιρετικά χαμηλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά αυτό που θα σας εκπλήξει είναι η συμπεριφορά τους στο ψάρεμα καθώς έχουν κατασκευαστεί μετά από οδηγίες των καλύτερων spinners του Ηνωμένου Βασιλείου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

Tiniakos