​Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η Zargana 150F είναι το όνειρο μας που έγινε πραγματικότητα. Οι νέες ιδέες που γεννήθηκαν μέσα από την αλιευτική μας εμπειρία με σκοπό την ευχαρίστηση του κάθε spinner. Τo σίγουρο είναι ότι η Zargana 150F δεν είναι ένα συνηθισμένο diving pencil ή ένα απλό Popper.

Είναι ένα πολύ καινοτόμο τεχνητό με τόσες πολλές δυνατότητες αλλά και άλλες τόσες εφαρμογές, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να πιάνει ψάρια! Το σώμα της βασίζεται στο λεπτό προφίλ ενός από τα πιο κοινά ψάρια - δολώματα παγκοσμίως με το επιστημονικό όνομα Belone belone ή ζαργάνα ή Ballyhoo ή Needle fish ή Sayori.

zargana8

Είναι αποδεδειγμένο μετά από εκτεταμένες δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες από την ομάδα της Evolures ότι Zargana 150 ότι πιάνει ψάρια. Ξοδέψαμε πολύ χρόνο στο νερό για τις τελικές μικρορυθμίσεις ώστε να επιτύχουμε την τελειότητα στην κίνηση και την ισορροπία. Μεγάλη ικανότητα βολής, εκρηκτική κορυφαία δράση στην επιφάνεια του νερό αλλά και πολλές περισσότερες λειτουργίες που εξηγούνται παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Zargana 150F:

• Ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την Zargana 150F είναι το popping. Απλά ρίχνετε το τεχνητό και αφήστε το στην επιφάνεια. Θα παρατηρήσετε ότι η θέση αναμονής στην επιφάνεια είναι σε οριζόντια θέση. Είναι άκρως ισορροπημένη σε αυτή τη θέση ώστε το αρπακτικό από τον βυθό να διακρίνει όλο το σώμα της.

zargana9

Η μόνη ενέργεια που ο ψαράς κάνει είναι να ξεκινήσει την ανάκτηση και με μικρά κοφτά twich να φέρει το τεχνητό προς το μέρος του. Η Zargana 150F είναι τόσο καλά φτιαγμένη ώστε όταν έχουμε ένα γρήγορο μηχανισμό και γυρίσουμε με ταχύτητα την μανιβέλα επιτυγχάνουμε μια κίνηση pop στην επιφάνεια του νερού χωρίς να κινήσουμε καν το καλάμι. Ναι είναι τόσο εύκολο!

zargana4

• Αν τώρα στοχεύετε μεγάλους κυνηγούς όπως πελαγικά είδη από το σκάφος ή την ακτή απλά ρίχνετε και μαζεύεται όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Το τεχνητό θα κολυμπά με τρόπο τέτοιο που μοιάζει με διαφυγή και κίνηση side to side με ταυτόχρονη κίνηση της ουράς 5 με 10 εκ κάτω από την επιφάνεια, αφήνοντας πίσω ένα μακρύ ίχνος φυσαλίδων κατευθύνοντας έτσι και οπτικά τα αρπακτικά.

zargana5

• Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό τα παραπάνω και δημιουργήσετε μια ποικιλία πλεύσεων. • Αν ο στόχος είναι μεγάλα λαβράκια ή λίτσες στα ρηχά νερά, μπορείτε απλά να ρίξετε και στην συνέχεα να ξεκινήσετε αργή ανάκτηση. Με αυτή την ενέργεια το τεχνητό παράγει μια κίνηση που μιμείται ένα ήρεμο και εύκολο θύμα που κολυμπάει άφοβο στην επιφάνεια. Κατά τη διάρκεια της αργής ανάκτησης θα παρατηρήσετε επίσης μια ήπια κίνηση της ουράς αφήνοντας πίσω τους ένα ίχνος σε σχήμα V. Συνήθως τα μεγάλα λαβράκια το αγαπούν αυτό.

zargana3

• Αν είστε τώρα φανατικός ψαράς συρτής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Zargana 150F για την τεχνική αυτή, καθώς, είναι πολύ αποτελεσματική για τα πελαγικά είδη. Ταχύτητες από 3 - 4 μιλίων είναι αρκετές για να κολυμπά και να πιάσει ψάρια.

Προτεινόμενος εξοπλισμός *Τύπος καλαμιού : Casting weight 10-30 gr ή 15 -35gr με δράση μέτρια προς γρήγορη ή γρήγορα σε μήκος 2.70m έως 3. 00M *Μηχανισμός : 3000, 4000, υψηλό λόγο περιστροφής 5,8 : 1 και άνω • Νήμα PE : 0,12mm έως 0,14mm • Leader: 0,26mm έως 0,33mm

zargana123

H Ζαργάνα 150F είναι εξοπλισμένη με το μοναδικό EVOLURES HFRSS (high frequency rattle sound system) για μέγιστη έλξη των αρπακτικών μέσω του ήχου.

zargana7

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για καλύτερα αποτελέσματα να κρατάτε την μύτη του καλαμιού χαμηλά κοντά στο νερό. Έχετε επίσης κατά νου ότι το τεχνητό αποδίδει καλύτερα σε ήρεμο καιρό.

zargana2

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα EVOLURES έχουν δοκιμαστεί και τεσταριστεί από την ομάδα Evolures

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

banner_arthrou_anglemania