Πριν κάμποσο καιρό εμφανίστηκαν στο facebook, όμορφες δημιουργίες (μοναδικές θα έλεγα) και με έκπληξη ανακαλύψαμε ότι πίσω από αυτά τα δημιουργήματα, κρυβόταν ένα... διαμάντι! Δεν μιλάμε για κάποιον πολύτιμο λίθο αλλά για μία από τις λίγες γυναίκες που αγαπούν το ψάρεμα, την καλή φίλη Αντζελίνα από την Κύπρο! Αν και είναι πολύ χαμηλών τόνων, της ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για την υπέροχη δουλειά της και προς τιμήν μας δέχτηκε :

"Ονομάζομαι Αντζελίνα Κωσταρά και κατάγομαι από το όμορφο νησί της Αφροδίτης... την Κύπρο. Χρόνια τώρα, λάτρης της θάλασσας και του ψαρέματος και με την παρότρυνση φίλων ψαράδων, άρχισα να δημιουργώ κάτι σχετικό που να έχει άμεση σχέση... με τι άλλο;;; Την αγαπημένη θάλασσα φυσικά !!!!

angelina1

Κοσμήματα σε βραχιολάκια, όπως επίσης και διάφορα για τον λαιμό, προορισμένα για άντρες, γυναίκες και παιδιά αλλά κυρίως για φίλους που έχουν το ίδιο πάθος με μένα για την θάλασσα!!!

angelina2

angelina4

Χειροποίητα, με διάφορα σχοινάκια και κορδόνια, χάντρες και μεταλλικά κλιπ, στολισμένα με διάφορες μεταλλικές πλάκες σε διάφορα σχήματα (Άγκυρες, Αγκίστρια, Γοργόνες και άλλα πολλά)... όλα μαζί δένουν σε ένα όμορφο αποτέλεσμα! Τα πάντα είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι, βγαλμένα από το πάθος γι αυτό που κάνω...

angelina6

angelina5

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ, όλους και ιδιαίτερα τους φίλους των Ψαρευτικών Εξορμήσεων, που με στηρίζουν σε αυτό που κάνω όπως και τον αγαπημενο φίλο Γιώργο Φενερλή που με φιλοξενεί στην σελίδα του!"

Στον καιρό της ασχήμιας και της μιζέριας του facebook, οι ομορφιές της Αντζελίνας είναι μια όαση για τα κουρασμένα μάτια μας. Επίσης αποτελούν ένα πολύ όμορφο δώρο για τους αγαπημένους, για τους φίλους αλλά κυρίως για αυτόν που συχνά ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε : τον ίδιο μας τον εαυτό!!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε την παρακάτω φωτό για να περιηγηθείτε στο Angelina Fishing Art :

angelina_logo