ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARCOFIL

Ένα ακόμη κάθισμα στην ήδη μεγάλη συλλογή μας... Πρόκειται για το Venus, ένα πρακτικό αναδιπλωμένο μικρό κάθισμα με δερματίνη και μια σύνθεση από πλαστικό και αλουμίνιο που το καθιστούν πανάλαφρο στην μεταφορά και ανθεκτικό στην χρήση.

kathisma-kontini-5

Είναι σχεδιασμένο με βάση την εργονομία και την χρηστικότητα με τρεις θήκες συρτάρια ακριβώς από κάτω από το μαξιλάρι καθώς και στηρίγματα στις δυο πλευρές του για τα σημαντικότερα εργαλεία του χρήστη δηλαδή το καλάμι και η θήκη με τα δολώματα. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται λοιπόν μια "κορνίζα" από αλουμίνιο μεταβαλλόμενου μήκους που εξυπηρετεί την τοποθέτηση μιας οποιαδήποτε πλαστικής θήκης με τα δολώματα για γρήγορη πρόσβαση.

kathisma-kontini-2

Στην δεξιά πλευρά του καθίσματος βρίσκεται ένα μοναδικό στήριγμα που εκτός της τοποθέτησης του καλαμιού επιτρέπει και την κλίση του υπό οποιαδήποτε γωνία περιστρέφοντας απλά το στήριγμα. Το βάρος του καλαμιού δεν παίζει κανένα ρόλο μιας ο σύνδεσμος "κλειδώνει" κάθε φορά που η κλίση προσαρμόζεται. Επιπλέον, για τους αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες τα δυο στηρίγματα μπορούν να μετατεθούν σε οποιαδήποτε πλευρά του καθίσματος με εξαιρετική ευκολία.

kathisma-kontini-3

Όσον αφορά τα τέσσερα πόδια - στηρίγματα, αυτά είναι κατ' αρχήν παραμετροποιήσιμα ως προς το ύψος καθώς μπορούν να σηκωθούν μέχρι και 20cm ψηλότερα με μια πολλή εύκολη κίνηση. Επιπλέον έχοντας σαν γνώμονα την ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση όλου του καθίσματος, τα πόδια αυτά έχει προβλεφθεί ώστε να κλείνουν προς τα μέσα εξοικονομώντας ωφέλιμο ύψος.

kathisma-kontini-4

Εκτός των υπόλοιπων στοιχείων το κάθισμα περιέχει και τρια αρκετά μεγάλα συρτάρια στα οποία μπορούν να αποθηκευθούν με άνεση ο υπόλοιπος εξοπλισμός όπως πετονιές, στριφταράκια, ψαλιδάκια κ.α. Με αυτόν τον τρόπο εκτός της εύκολης αποθήκευσης ο χρήστης μπορεί να έχει άμεσα οποιοδήποτε από τα παρελκόμενα που επιθυμεί. Τέλος ο εσωτερικός χώρος του κάθε ραφιού δεν είναι διαμορφωμένος και με την χρήση πλαστικών επιτρέπετε η διαρίθμηση του κατά το επιθυμητό.

kathisma-kontini-1

Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια φθηνή λύση καθώς ανέρχεται μόνο στην τιμή των 60 ευρώ με πολλά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων επιλογών του εμπορίου στα χρήματα αυτά.

Για περισσότερα πατήστε εδώ :

arcofil_banner_arthro1