Ευχάριστα είναι τα νέα για όλους όσους ασχολούνται με το LRF και το spinning γενικότερα καθώς άλλη μία εταιρία με ειδίκευση σε αυτές τις τεχνικές, η αγγλική ΗΤΟ, είναι πλέον και επίσημα στην χώρα μας στο κατάστημα Akis Tiniakos Fishing Store.

maxresdefault

Η ΗΤΟ είναι το brand name που ασχολείται με το ψάρεμα με τεχνητά δολώματα τόσο στο αλμυρό όσο και στο γλυκό νερό, με μητρική εταιρία την ΤronixFishing. Η Tronix ιδρύθηκε το 2007 από τον George Cunningham που την διοικεί μέχρι και τώρα. Φανατικός ψαράς από μικρός, εντόπισε ένα κενό στην αγορά της Μ.Βρετανίας μεταξύ ακριβού και πολύ φτηνού εξοπλισμού και αποφάσισε, ξεκινώντας από το γκαράζ (!) του, να προσφέρει οικονομικά προϊόντα αλλά αξιόπιστα και δοκιμασμένα. Τα προϊόντα που δημιούργησε αφορούν το casting με την ονομασία TronixPro και αυτά που αφορούν το ψάρεμα με τεχνητά δολώματα θα τα βρείτε κάτω από το όνομα HTO.

Name-1024x682

Το εντυπωσιακό με την HTO είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων για το LRF που θα την ζήλευαν πολύ μεγαλύτερες εταιρίες. Καλάμια και μηχανισμοί, μαλακά και σκληρά τεχνητά δολώματα, μολυβοκεφαλές και πλάνοι είναι μερικά από τα προϊόντα που θα γνωρίσουμε τον επόμενο καιρό. Ακόμα και βαζάκια με σιλικόνες σε αρωματικό υγρό για τους φίλους του ψαρέματος στον βυθό με στόχο σαργούς, τσιπούρες, μουρμούρες κ.α.!

hto1

Ο κύριος λόγος που η εταιρεία έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ευρωπαίους ψαράδες είναι ότι αγοράζεις φθηνά αλλά παίρνεις κάτι που αποδίδει 100% στο ψάρεμα σου. Έξυπνες επιλογές τεχνητών δολωμάτων, μεγάλη γκάμα καλαμιών (κυρίως για LRF) με απίστευτη επιλογή σε c.w. αλλά και σε solid ή tubular κορυφή αλλά και πλήθος χρήσιμων αξεσουάρ για το ψάρεμα μας. Η σχέση τιμής-ποιότητας χαρακτηρίζει τα προϊόντα της HTO ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να επιλέξουν το κορυφαίο seabass καλάμι Shore Game της εταιρείας το οποίο ανταγωνίζεται στα ίσα τα γιαπωνέζικα μοντέλα!!

TronixHTO_LureFishingBanner_100415_AC_v3

Πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας είναι ήδη στα ράφια του αντιπροσώπου σε τιμές πραγματικά εντυπωσιακά χαμηλές, βοηθώντας τους νεοεισερχόμενους στην τεχνική να εξοπλιστούν χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία όπως για παράδειγμα το best seller starter καλάμι για την τεχνική του spinning με την ονομασία "Hooligan" και κόστος... μόνο 45 ευρώ!!

fb_hto2

Η ίδια τιμολογιακή πολιτική θα παραμείνει και με την ολοκλήρωση της γκάμας σύμφωνα με τον Άκη Τηνιακό, και αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος για δοκιμάσουμε τα προϊόντα της ΗΤΟ μετά την υπόλοιπη Ευρώπη και στα Μεσογειακά νερά! Προς το παρόν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα προϊόντα αλλά όλη η γκάμα θα είναι σύντομα κοντά σας!!!

Για περισσότερα, πατήστε εδώ :

Tiniakos