Η ελληνική εταιρεία TERA διαθέτει απίστευτα μεγάλη γκάμα σε ενισχυτικά για όλες τις τεχνικές ψαρέματος στην θάλασσα και τα γλυκά νερά. Ένα καινούργιο προϊόν ήρθε να προστεθεί σε αυτήν την γκάμα και μάλιστα στοχευμένα πάνω στην τεχνική που αυτήν την εποχή απασχολεί τους περισσότερους από εμάς : το ψάρεμα των καλαμαριών - eging!!

jhfsdfhskjdhf

Το EGI BOOSTER είναι ένα σπρέι σε μορφή λαδιού που αποτελείται από υψηλής ποιότητας φερομόνες, αμινοξέα και αρώματα που ενισχύουν τις καλαμαριέρες για καλύτερα αποτελέσματα στο ψάρεμα του καλαμαριού και της σουπιάς, είτε από την ακτή είτε από την βάρκα. Η καινοτομία του, όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία, είναι ότι οι φερομόνες δεν είναι γενικές για όλα τα είδη ψαριών αλλά πρόκειται για φερομόνες που οι επιστήμονες απομονώσαν και παρήγαγαν μετά από μελέτες αποκλειστικά στα κεφαλόποδα. Ως γνωστόν, τα κεφαλόποδα δεν έχουν όσφρηση αλλά διαθέτουν γευστικούς κάλυκες στα πλοκάμια τους, με τα οποία αγγίζουν την καλαμαριέρα μας προτού επιτεθούν. Την περίοδο της αναπαραγωγής τους, όπως τώρα συμβαίνει με τα καλαμάρια, η έγκριση φερομόνων είναι πλούσια οπότε η καλαμαριέρα μας μπορεί να στοχοποιηθεί από αυτά, δίνοντας μας πολλές συλλήψεις πέρα από τους συνηθισμένους λόγους πείνας.

egi_booster1

Η χρήση του είναι απλή αφού αρκεί ένα ψέκασμα στο ρούχο της καλαμαριέρας μας ενώ διατίθεται σε μπουκαλάκι των 50 ml και σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις : ΓΑΡΙΔΑ-ΣΚΟΡΔΟ-ΚΑΒΟΥΡΙ-ΣΑΡΔΕΛΑ.

egi_booster2

Πολλοί είναι οι υπέρμαχοι της άποψης ότι τα ενισχυτικά δεν κάνουν την διαφορά στο ψάρεμα μας αλλά όσοι πιάνουν πολλά καλαμάρια και σουπιές, φυλάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό την χρήση τους. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των δοκιμών του EGI BOOSTER στα ψαρέματα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα το αγαπήσουμε όπως τα άλλα προϊόντα της εταιρείας!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

tera_banner