Ένα ακόμα επίκαιρο προϊόν ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη λίστα ενισχυτικών της Tera, το Terabite Glow! Πρόκειται για ένα κολλώδες σπρέι που περιέχει, πέρα των άλλων συστατικών, βιοσφώσφορο ώστε να μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικά τα δολώματα μας.

Στην πράξη πρόκειται για ένα ενισχυτικό δύο σε ένα δηλαδή περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που θα δώσουν άρωμα και γεύση στο δόλωμα μας αλλά και φωσφόρο ώστε αν το φωτίσουμε με ένα UV φακό να αποκτήσει λάμψη μες το νερό. Έχει παρατηρηθεί ότι ο φωσφόρος βρίσκεται σε πολλούς θαλάσσιους οργανισμούς που αποτελούν τροφή για τα ψάρια όπως παραδείγματος χάριν η γαρίδα. Το να "λάμπει" λοιπόν το δόλωμα μας, είναι κάτι που του δίνει ένα πιο φυσικό παρουσιαστικό και φυσικά να το κάνει πολύ πιο ορατό στα μάτια των ψαριών. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα δολώματα : νωπά, ζωντανά ή και τεχνητά όπως καλαμαριέρες και softbaits.

teraglow3

teraglow2

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη. Απλά τοποθετούμε το ενισχυτικό πιέζοντας το στόμιο πάνω στο δόλωμά μας,τα αξεσουάρ μας, ακόμα και στο τεχνητό μας. Η διάρκεια που παραμένει πάνω στο δόλωμα είναι αρκετά μεγάλη αλλά μπορούμε να ψεκάζουμε συνεχώς τα δολώματα μας καθώς η ποσότητα των 50 ml της συσκευασίας είναι αρκετή για πολλά ψαρέματα.

teraglow1

teraglow4

Για καλύτερα αποτελέσματα, ανακινήστε το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση ώστε να ανακατευτεί ο φωσφόρος και να γίνει ένα με τα υπόλοιπα συστατικά. Στις τεχνικές τις οποίες εμάς ενδιαφέρουν, ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε στο LRF και ειδικά στα νυχτερινά ψαρέματα στον βυθό αλλά και στο Eging. Το σίγουρα είναι ότι με την έλευση του Terabite Glow έχουμε ένα σύμμαχο στο σκοτάδι!! Δώστε λοιπόν, λάμψη στα δολώματα σας!

tera_banner