Η πρόταση της Apia στους high-end μηχανισμούς spinning ακούει στο όνομα Ventura! Ο νέος αυτός μηχανισμός φέρει την υπογραφή της Daiwa καθώς είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει και υλοποιεί όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που της έχει θέσει η Apia.

O Ventura έχει παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό, ενώ τα διαθέσιμα μοντέλα είναι δύο: Ο 2508R-H με την ονομασία Speed Custom και τον 3012 με την ονομασία Lunker Custom. O Speed Custom έχει βάρος 245 γραμμάρια με σχέση περιστροφής 5.6:1 ενώ σε πια πλήρη περιστροφή της μανιβέλας τυλίγει 90cm νήμα. Ο λόγος είναι το μέγεθος σώματος του μηχανισμού που είναι 3000 ενώ εκείνο της μπομπίνας είναι 2500. Ο Lunker Custom με την σειρά του έχει βάρος 270 γραμμάρια, με σχέση περιστροφής 4.8:1 ενώ με μια πλήρη περιστροφή της μανιβέλας μαζεύει 81 εκατοστά νήμα.

apia_ventura_2

Ένα άλλο στοιχείο που κάνει τις δύο εκδόσεις να διαφέρουν είναι το σύστημα των φρένων. Ο μεν Speed Custom διαθέτει την νέα τεχνολογία της Daiwa με την ονομασία ATD (Automatic Tournament Drag), ο δε Lunker Custom το σύστημα με την ονομασία UTD (Ultimate Tournament Drag). Κατά τα άλλα ο Ventura και στις δύο εκδόσεις φέρει όλα τα γνωστά τεχνολογικά “καλούδια” της Daiwa όπως Zaion, Magseal μόνωση, ρουλεμάν Magsealed στο εσωτερικό και στο roller ενώ επιπλεόν διαθέτει και έξτρα χερούλι κόκκινου χρώματος!

apia_ventura_3

 O Ventura βρίσκεται στα χέρια μας και σύντομα στο site μας θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση και δοκιμή του μηχανισμού!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

Untitled-1

www.Fishingtime.gr

Ελ . Βενιζέλου 351 Καλλιθέα Τ.Κ.: 17674, Αθήνα

Tηλ. 210 9514529 - Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.