Η Ιταλική εταιρεία Molix αποτελεί ένα ισχυρό παίχτη στην γείτονα χώρα, στον τομέα κατασκευής τεχνητών δολωμάτων και όχι μόνο. Ίσως λίγοι γνωρίζουν ότι όλα τα τεχνητά της είναι σχεδιασμένα από λευκό χαρτί και κατέχει τις δικές τις πατέντες και καινοτομίες. Για το 2016, ανάμεσα στα άλλα ολοκαίνουργια προϊόντα της, αποφάσισε να μας παρουσιάσει δύο τεχνητά δολώματα που απευθύνονται στο βαρύ spinning δηλαδή για όσους στοχεύουν στα μεγαλύτερα άτομα των ειδών αρπαχτικών ψαριών της Μεσογείου αλλά και γενικά της Υφηλίου.

n

Το πρώτο είναι το Jugulo Jerk 180 LC, ένα minnow που αναλύοντας την ονομασία του μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του. Το “180” παραπέμπει στο μήκος του, τα δεκαοχτώ εκατοστά, και το κατατάσσει στην δημοφιλή τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας, κατηγορία των μεγάλων minnow. To “LC” είναι συντομογραφία του “Long Casting” και σημαίνει ότι το τεχνητό είναι κατασκευασμένο ώστε να μπορούμε εύκολα να επιτύχουμε μακρινές ρίψεις. Αυτό εξασφαλίζεται από το νέο εσωτερικό σύστημα μετακινούμενου βάρους το οποίο ονομάζεται Molix D.L.S. (Dynamic Load System) αλλά και από τα τριάντα γραμμάρια βάρους του τεχνητού.

new_molix2

Τέλος το “Jerk” παραπέμπει στο γεγονός ότι το Jugulo 180 είναι ειδικά σχεδιασμένο για ψάρεμα με jerks δηλαδή πλεύση με τινάγματα η οποία είναι απαραίτητη στα μεγάλα minnow ώστε να γίνουν αληθοφανή στα μάτια των αρπαχτικών.

 Πέρα από όσα καταλαβαίνουμε από την ονομασία, το νέο αυτό τεχνητό ποιοτικά είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με ατσάλινο σύρμα να ενώνει εσωτερικά το κρικάκι στο κεφάλι μέχρι την σαλαγκιά της ουράς, βαφή που αντέχει στο χρόνο και στην σκληρή χρήση, χρήσιμους χρωματισμούς για το ψάρεμα της Μεσογείου, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και ποιοτικές σαλαγκιές. Ένα νέο minnow που έρχεται να αναμετρηθεί με μεγάλους αντιπάλους και να μας χαρίσει στιγμές αδρεναλίνης!

WTD150T1

Το δεύτερο τεχνητό δόλωμα για το 2016 της Molix που απευθύνεται στους ενθουσιώδεις του βαρύ spinning, είναι το WTD 150 Tarpon. Με μήκος δεκαπέντε εκατοστά, βάρος 45 γραμμάρια και ατσάλινο σύρμα να διαπερνά από άκρη σε άκρη το σώμα του, έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει στον αφρό τα μεγάλα γοφάρια, λίτσες και λούτσους παρόλο που το όνομα του και η μορφή παραπέμπουν στο εξωτικό αρπαχτικό ψάρι Tarpon της Αμερικάνικης Ηπείρου.

new_molix1

Ο λόγος που αυτό το WTD τεχνητό πήρε αυτήν την μορφή αν και σχεδιάστηκε κυρίως για την Μεσόγειο, ήταν για να τιμήσει το φανατικό κοινό της εταιρείας που υπάρχει στις Η.Π.Α. και την στηρίζει με πολύ καλές πωλήσεις! Είναι ένα τεχνητό που κατασκευάστηκε από το μηδέν στο χέρι και πέρασε στην παραγωγή με σαφή προσανατολισμό στην καινοτομία αλλά και στο να μην γίνουν εκπτώσεις πουθενά. Το αποτέλεσμα ήταν η ποιότητα του τεχνητού να ξεπερνά οτιδήποτε έχετε συναντήσει και σίγουρα θα αποτελέσει σύμμαχο μας στα δύσκολα, με πλεύση ακαταμάχητη για τα αρπαχτικά μας!!

 Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερα για αυτά τα τεχνητά στο άμεσο μέλλον καθώς τα έχουμε στην κατοχή μας και θα κάνουμε ειδική παρουσίαση για κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

molix_delfini

Ρουμπάκης Βασίλης, Λουδοβίκου 28 Πειραίας Τ.Κ. 18531

Τηλ. 210 4176692, Fax. 210 4176692

Στο Facebook :

logo6