Μία ακόμα νέα πρόταση από την Dragon για το 2016! Ένα νέο καλάμι που απευθύνεται στις σιλικόνες και έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα καλάμια για σιλικόνες. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα soft baits ξέρουμε ότι τα αντίστοιχα καλάμια είναι ιδιαίτερα και φέρουν ειδικά χαρακτηριστικά για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σωστά στον χειρισμό τους.

dragon-cxt-cf-x4

Το Dragon CF-X CrossForce έχει όλο το “πακέτο” και τα χαρακτηριστικά αυτά, τόσο λόγο ποιότητας – σχέση τιμής άλλα και της τεχνοτροπίας κατασκευής του! Τα CF-X CrossForce ανήκουν στην νέα σειρά CXT της Dragon, που είναι η νέα μέθοδος κατασκευής παρόμοια με την CGT δηλαδή λιγότερες ρητίνες περισσότερο Carbon. Κατασκευάζονται από Toray Carbon κάτι που ανεβάζει την ποιότητα κατακόρυφα.

dragon-cxt-cf-x_a

Το αποτέλεσμα όλων αυτών που πέτυχε η Dragon είναι η μικρότερη διάμετρος του blank καθώς και του βάρους άλλα ταυτόχρονα η αύξηση της αντοχής στην στατική υπερφόρτωση και στην δυναμική υπερφόρτωση. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουμε καλάμια πιο δυνατά και ανθεκτικά με χαμηλό βάρος και προοδευτική δράση!

dragon-cxt-cf-x_g

Το butt τους είναι κοντό 29,5 εκατοστά ώστε να μην μας εμποδίζει στα jerks που απαιτούν οι σιλικόνες ενώ είναι Χ- Fast Action και έχει εννέα οδηγούς Fuji Alconite KR. Η βάση μηχανισμού του αποτελείται από μεταλλικούς συνδέσμους για μεγαλύτερη ασφάλεια και το υψηλής ποιότητας EVA συμπληρώνουν τα κομμάτια του παζλ για ένα τέλειο καλάμι.

dsc_0357

Η κατασκευή αυτή είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν σε πολύ ακριβά χειροποίητα καλάμια. Πλέον εκτός ότι έχει εφαρμοστεί στο CF-X CrossForce θα συναντήσουμε αυτόν τον τρόπο κατασκευής και σε άλλα καλάμια της Dragon. Το CF-X CrossForce είναι καλάμι δυο στελεχών και διατίθεται σε δυο μοντέλα με μήκος 2,75m και τα δύο, αλλά με διαφορετικά casting weight 7-28gr και 14-35gr, αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

rizoulis