Μία νέα πρόταση από την Dragon για το 2017 είναι και η σειρά Millenium HDG! Ένα νέο καλάμι που απευθύνεται σε minnow αλλά και άλλων ειδών τεχνητά και έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα καλάμια ακόμα και για σιλικόνες. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα soft baits ξέρουμε ότι τα αντίστοιχα καλάμια είναι ιδιαίτερα και φέρουν ειδικά χαρακτηριστικά για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σωστά στον χειρισμό τους. Χαρακτηριστικά που έχουν και τα καλάμια της σειράς Millennium HDG!

Millenium-SP1

Η νέα σειρά καλαμιών Milenium έχει όλο το “πακέτο” και τα χαρακτηριστικά αυτά, τόσο λόγο ποιότητας – σχέση τιμής άλλα και της τεχνοτροπίας κατασκευής τους! Τα Milenium ανήκουν στην σειρά (HDG) της Dragon, που είναι μια μέθοδος κατασκευής παρόμοια με την CGT δηλαδή λιγότερες ρητίνες περισσότερο Carbon. Κατασκευάζονται από Toray Carbon κάτι που ανεβάζει την ποιότητα κατακόρυφα.

Millenium-d

ΤΟ Υλικό κατασκευής τους (Toray Carbon) είναι 46mln PSI, από ράβδους γραφίτη High-Modulus carbon με σκληρό περίβλημα πυρήνα 30 mln PSI και 24mln Psi, ως μέρος της βάσης για αυξημένη αντοχή και αντίσταση στην υπερφόρτωση και τις μηχανικές ζημίες.

Millenium-b

Το αποτέλεσμα όλων και της τεχνοτροπίας κατασκευής(HDG) που πέτυχε η Dragon είναι η μικρότερη διάμετρος του blank καθώς και ταυτόχρονα η αύξηση της αντοχής στην στατική υπερφόρτωση και στην δυναμική υπερφόρτωση. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουμε καλάμια πιο δυνατά και ανθεκτικά με προοδευτική δράση!

Millenium-a

Το butt τους είναι κοντό από 25 εκατοστά έως 28 εκατοστά αναλόγως το μοντέλο, ώστε να μην μας εμποδίζει στα jerks που απαιτούν οι σιλικόνες ενώ είναι Fast Action στα LRF μοντέλα και X-Fast στα υπόλοιπα 3 μοντέλα της σειράς! Τα καλάμια έχουν δέκα από τους νέους πιο ελαφρούς οδηγους της SIC, κατάλληλους για χρήση νήματος. Η βάση μηχανισμού τους είναι TVS με νέα λαβή από πορτογαλικό φελλό και EVA.

Millenium-SP_b

Millenium-SP_a

Η νέα σειρά Milenium έχει κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις που θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία στο spinning από την κατηγορία LRF έως και medium spinning καθώς μιλάμε για all around καλάμια και σε τιμές προσιτές για όλους! Η τιμές κυμαίνονται από 65 ευρώ έως 76 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται με δυο χρόνια εγγύησης όπως όλα τα καλάμια της εταιρίας Dragon!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

rizoulis_banner_arthrou