Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε κάτι νέο στην χώρα μας... "κάτι" που ήρθε από την μακρινή Ιαπωνία για να μείνει... Έχει σχέση με μία τεχνική που θα έλεγε κανείς πως μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο... Τι είναι αυτό; Είναι η άφιξη της εταιρείας TSURIKEN και των προϊόντων της! Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για υψηλής απόδοσης αλλά και Ιαπωνικής ποιότητας καλαμαριέρες με την ονομασία EGISTA !!!!

Το κατάστημα Rizoulis Sport Fishing Store είναι ο εισαγωγέας κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τις γνωρίσουμε από κοντά.

IMG_20181018_180441

Οι EGISTA σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, έχουν έναν αρμονικό συνδυασμό FALL και DART ACTION. Αυτό είναι κάτι που τις καθιστά ιδανικές σε όλες τις συνθήκες που μπορεί να συναντήσουμε στην ψαρεύτρα μας, εκτοξεύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του ψαρέματος μας στο "ανώτατο όριο"!!!!

IMG_20181018_180323

Θα κυκλοφορήσουν σε πληθώρα χρωματισμών στα δύο πιο συνηθισμένα μεγέθη που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα. Δηλαδή σε μέγεθος 3.0 και 3.5. Άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι είναι διαθέσιμες σε τέσσερις διαφορετικούς ρυθμούς βύθισης:

1) EGISTA deep 2)EGISTA slow 3)EGISTA rattle ( ηχοβολιστικές ) 4) EGISTA

IMG_20181018_180525

Οι EGISTA έφτασαν την κατάλληλη στιγμή. Η “καλαμαροσεζόν” βρίσκεται στο ξεκίνημα της. Το μέλλον είναι αυτό που θα δείξει την αποτελεσματικότητά τους. Εμείς θα βρισκόμαστε εδώ να τις δοκιμάσουμε, με σκοπό να σας παρουσιάσουμε το κάθε μοντέλο EGISTA ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

rizoulis_banner_arthrou