Η ιαπωνική Gan Craft είναι μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης με εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής κατασκευής για πολλές τεχνικές ψαρέματος. Δεν είναι μια εταιρεία που προσπαθεί να καλύψει όλους τους ψαράδες αλλά μόνο όσους αναζητούν τα υψηλά στάνταρτ και την Hi-End τεχνολογία.

Αυτή την εταιρεία διάλεξε να αντιπροσωπεύσει στην χώρα μας η εταιρεία Smartfishing και συγκεκριμένα τις καινοτόμες καλαμαριέρες της σειράς με το όνομα “Egijya” και της σειράς "UO-jya", οι οποίες θεωρούνται η πιο αξιόπιστη λύση στο Eging τόσο στην Άπω Ανατολή όσο και στην Αυστραλία. Δεν μιλάμε για καλαμαριέρες όπως όλες οι άλλες αλλά για πραγματικά καινοτόμες λύσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε εμπεριστατωμένα τα πλεονεκτήματα τους σε επόμενα άρθρα ώστε να ξέρετε ακριβώς την χρήση τους! Καλαμαριέρες που αποδίδουν και μάλιστα σε... λογική τιμή!!

01

Η Egijya έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει "Slow Dart" και "Clear Response and Motion". Το πρώτο σημαίνει ότι κατά το jerk, η καλαμαριέρα δεν κάνει ένα απότομο ζιγκ-ζαγκ αλλά ένα πιο γλυκό και αργό ώστε να κινεί το ενδιαφέρον των καλαμαριών χωρίς όμως να τα τρομάζει. Το δεύτερο σημαίνει ότι η σχεδίαση της μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε άμεση επαφή μαζί της ενώ η κίνηση της να είναι “καθαρή” που σημαίνει ότι κατά την βύθιση βρίσκεται σε οριζόντια θέση μέσα στο νερό και έχει ρεαλιστικό αργό βύθισμα προς τον βυθό.

gan_craft_eidisi3

Θα την βρείτε σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους που ο καθένας καλύπτει όλες τις συνθήκες που θα συναντήσουμε στο ψάρεμα μας. Υπάρχουν οι δύο κλασσικοί τύποι 3.0 & 3.5 και άλλοι δύο πολύ ενδιαφέροντες : ο 3.5 Deep για ψάρεμα που θέλουμε γρήγορη βύθιση και το σπάνιο μέγεθος 4.0 που δύσκολα συναντάμε στην αγορά, πόσο μάλλον με αξιόπιστη πλεύση στο νερό.

001

Η UO-jya ανήκει στις νέου τύπου καλαμαριέρες με ρεαλιστικά χρώματα και χωρίς ρούχο (ύφασμα) που σχεδιάστηκαν για ένα μόνο λόγο : τα καλαμάρια σε πολλά μέρη έχουν μάθουν να αποφεύγουν τις κλασσικού τύπου καλαμαριέρες οπότε για να τα ξεγελάσουμε χρειαζόμαστε μια καλαμαριέρα με σούπερ ρεαλιστική εμφάνιση και κίνηση.

gan_craft_eidisi2

Αφαιρώντας λοιπόν, το ρούχο και τα φτερά από το σώμα μειώνουμε την αντίσταση του μέσα στο νερό οπότε μπορούμε πιο εύκολα να πετύχουμε μια γρήγορη πλεύση ζιγκ-ζαγκ (Dart Action). Επίσης, ανεβαίνει η ταχύτητα βύθισης αλλά λόγω του ότι η UO-jya έχει το ίδιο σώμα με της Egijya, διατηρείται η μακρά βύθιση σε οριζόντιο θέση όπως και η ανοιχτή κίνηση side-to-side κατά τα jerks. Θα την βρείτε σε ένα μέγεθος #3.5 και σε δύο τύπους Normal & Slow.

gan_craft_eidisi1

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα πατήστε εδώ :

logo1-322x142