Δελτίο τύπου Anglermania trading ltd

Το SFA 450 είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό από 100% εκχυλίσματα KRILL σε μορφή κρεμώδους υγρού. To KRILL είναι ένα είδος μικρής γαρίδας που το λατρεύουν όλα τα ψάρια. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και πολύ μεγάλη θρεπτική αξία για τον οργανισμό τους. Η φόρμουλα του SFA 450 είναι μοναδική και ειδικά επεξεργασμένη ώστε να επικολλάτε και να αναμειγνύεται τέλεια με οποιοδήποτε δόλωμα.

Μπορείτε να περιλούστε ή να βουτήξετε την γαρίδα σας (φρέσκια ή κατεψυγμένη) ή οποιοδήποτε άλλο δόλωμα αγκιστριού θέλετε και να του χαρίσετε μοναδικά χαρακτηριστικά, ικανά να προσελκύσουν και το πιο δύσπιστο ψάρι. Λειτουργεί επίσης και σαν ενισχυτικό για την αγαπημένη σας μαλάγρα. Υψηλής ποιότητας και μοναδικότητας μαλάγρες, δολώματα και ενισχυτικά από Marukyu Japan & την Anglermania Trading Ltd


Θα το βρείτε εδώ:

Χονδρική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο από την Anglermania Trading LTD

Βενιζέλου 13, Ορμίδεια-Λάρνακα

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ : 2661091204 - 6948520332

AnglerManiaDotComWebsiteLogo1