Δελτίο τύπου Anglermania trading ltd

Το SFA 430 είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό από 100% εκχυλίσματα SANAGI σε μορφή κρεμωδούς υγρού. Το SANAGI είναι το κουκούλι της χρυσαλλίδας του μεταξοσκώληκα το οποίο περιέχει πολύ μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης. Συστατικό πραγματικός μαγνήτης για όλα τα ψάρια αλμυρού αλλά και γλυκού νερού στο οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν.

Η MARUKYU είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που διαθέτει την τεχνογνωσία επεξεργασίας και εφαρμογής του μοναδικού αυτού υλικού σαν συστατικό στα δολώματα της και μάλιστα με δικής μονάδα αναπαραγωγής μεταξοσκώληκα.

Η φόρμουλα του SFA 430 είναι μοναδική και ειδικά επεξεργασμένη ώστε να επικολλάτε και να αναμειγνύεται τέλεια με οποιοδήποτε δόλωμα.

Μπορείτε να περιλούστε ή να βουτήξετε τον ‘’ακροβάτη’’, το bigattini, το μονοδόλι ή όποιο άλλο δόλωμα αγκιστριού θέλετε και να του χαρίσετε μοναδικά χαρακτηριστικά ικανά να προσελκύσουν και το πιο δύσπιστο ψάρι. Λειτουργεί επίσης και σαν ενισχυτικό για την αγαπημένη σας μαλάγρα.

Λόγο της συμπυκνωμένης του μορφής το υλικό αυτό το χρησιμοποιούμε σε πολύ μικρές δόσεις.

Τα προϊόντα της MARUKYU είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά συστατικά, που δεν επηρεάζουν το θαλάσσιο περιβάλλον ούτε και τους ζωντανούς οργανισμούς που ζουν σε αυτό.

Θα το βρείτε εδώ:

Χονδρική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο από την Anglermania Trading LTD

Βενιζέλου 13, Ορμίδεια-Λάρνακα

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ : 2661091204 - 6948520332

AnglerManiaDotComWebsiteLogo1