Δελτίο τύπου Anglermania trading ltd

Πανίσχυρη έτοιμη για χρήση μαλάγρα

H Marukyu σαν πρωτοπόρος στον τομέα έχει αναπτύξει μια εξειδικευμένη διαδικασία στο να μπορεί να προσθέτει μεγάλο αριθμό ελκυστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν και επίσης σε μια μαλάγρα που είναι έτοιμη για χρήση βγαίνοντας από την συσκευασία απλά προσθέτοντας νερό.

Το EFG 661 περιέχει σωματίδια από krill, εκχυλίσματα krill, άλατα με ίχνη krill και ειδικά επεξεργασμένα έλαια krill. Λόγο των εγγενώς υψηλών επιπέδων σε πρωτεΐνη που διαθέτει αυτή η μοναδική μαλάγρα έτοιμη για χρήση , σας προτείνουμε να την χρησιμοποιήσετε άφοβα στο ψάρεμα σας στοχεύοντας τα μεγάλα μέλη των ψαριών που στοχεύετε, όπως σαργούς, τσιπούρες, μελανούρια, κακαρέλους, ούγενες και ότι φανταστείτε γιατί με τις μαλάγρες της MARUKYU μπορεί να πλησιάσει οτιδήποτε. Ότι πιο εξειδικευμένο έχει εισαχθεί στην Ελληνική αγορά ποτέ από την MARUKYU και την Anglermania trading Ltd.


Θα το βρείτε εδώ:

Χονδρική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο από την Anglermania Trading LTD

Βενιζέλου 13, Ορμίδεια-Λάρνακα

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ : 2661091204 - 6948520332

AnglerManiaDotComWebsiteLogo1