Πριν λίγο παραπάνω από μήνα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας ομάδες στο facebook όπου η κάθε μία από αυτές να αφορά συγκεκριμένες τεχνικές ψαρέματος δηλαδή : spinning, LRF, Eging & Matchfishing. Ο κυριότερος λόγος ήταν ώστε να έχουμε μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μαζί σας αλλά και για να δημοσιεύουμε τα άρθρα μας, ανάλογα την τεχνική, σε αυτούς που πραγματικά τους ενδιαφέρει. Άλλωστε εμείς σπανίως κοινοποιούμε την δουλειά μας σε ομάδες ώστε να μην "ενοχλούμε" κανέναν.

foto_omadas_spinning

Πατήστε εδώ για γίνετε μέλος

Οι περισσότερες κοινοποιήσεις γίνονται μόνο από διαχειριστές άλλων ομάδων ή από εμάς όταν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη αυτών. Όπως και να έχει αυτές οι ομάδες δεν δημιουργήθηκαν για να αντικαταστήσουν άλλες τις οποίες στηρίζουμε και πάντα θα στηρίζουμε έμπρακτα όπως πάντα.

foto_omadas_lrf

Πατήστε εδώ για γίνετε μέλος

Η αλήθεια είναι ότι το Lurebites από μόνο του έχει τόση δουλειά που χρόνος δεν μένει και για διαχείριση ομάδων αλλά ευτυχώς είμαστε πολλοί και κάπως θα τα καταφέρουμε. Το εντυπωσιακό βέβαια ήταν ότι χωρίς να τις ανακοινώσουμε και με ελάχιστε προσκλήσεις για μέλη, οι ομάδες μας όχι μόνο γέμισαν από κόσμο αλλά είναι και... ενεργές με πολύ καλή καθημερινή συμμετοχή!

foto_omadas_kommeni

Πατήστε εδώ για γίνετε μέλος

Βεβαία το πιο σπουδαίο είναι ότι υπάρχει επίπεδο στην συζήτηση, πραγματικό χιούμορ και μεγάλη όρεξη για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων!! Χαιρόμαστε ιδιαιτέρα για αυτό και ευχόμαστε να διατηρηθεί για πάντα αυτό το κλίμα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας και σύντομα θα σας το ανταποδώσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε...

foto_omadas_eging

Πατήστε εδώ για γίνετε μέλος

Οι κανόνες για όλες τις ομάδες είναι ίδιοι :

"Σας καλωσορίζουμε όλους στην ομάδα που αφορά τα πάντα για την αγαπημένη μας τεχνική! Εδώ, σε αντίθεση με την σελίδα μας, μπορεί ο καθένας να ποστάρει ελεύθερα ότι θέλει όπως επίσης και να κάνει τις ερωτήσεις του ή να καταθέτει τους προβληματισμούς του. Δεν έχουμε σκοπό να φιλτράρουμε τις απόψεις σας και να σβήνουμε, ακόμα και αν δεν συμφωνούμε. Εδώ θα κοινοποιούμε όλα τα άρθρα των μελών του site μας και όχι μόνο... Θα κοινοποιούμε άρθρα ακόμα και από άλλα site αφού το ψάρεμα ενώνει και δεν χωρίζει! Το μόνο που ζητάμε είναι να σεβαστείτε την ομάδα μας και να συμπεριφέρεστε κόσμια. Όσον αφορά εταιρίες και καταστήματα ειδών αλιείας, μπορούν ελεύθερα να δημοσιεύουν το προωθητικό υλικό τους με ένα όρο : να προσφέρουν κάποιο έστω υποτυπώδες δώρο μέσω διαγωνισμού στα μέλη της ομάδας. Ο διαγωνισμός πάντα θα είναι φωτογραφικός ώστε ο νικητής να ανακηρύσσεται μέσα από τα μέλη και τον αναλαμβάνουμε εμείς ενώ η αποστολή του δώρου σε αυτόν είναι καθαρά ευθύνη της εταιρείας ή του καταστήματος. Ιδανικά θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας το ψάρεμα σας μέσα από όμορφες φωτογραφίες και βίντεο! Το μόνο που δεν θέλουμε στην ομάδα μας είναι φωτογραφίες από υπερψαριές που μας αμαυρώνουν όλους σαν ερασιτέχνες, κάτι το οποίο αναγκαστικά θα σβήνουμε οπότε σας παρακαλούμε μην κάνετε τον κόπο να τις ανεβάσετε από την αρχή. Επίσης, δεν θέλουμε υπερψαριές ούτε ακόμη και αν η δημοσίευση έχει στόχο να τις κατακρίνουμε. Πιστεύουμε ότι η αδιαφορία σε αυτό το θέμα είναι ότι καλύτερο!

Ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας!!"

logo_jpeg