Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εκβολές του Λουδία το προγραμματισμένο σεμινάριο για τους φίλους που ήθελαν και θέλουν να περάσουν στον μαγικό κόσμο του spinning στις εκβολές ποταμών. Ένα περιβάλλον τόσο ιδιαίτερο αλλά συνάμα τόσο μοναδικό, που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί η επιτομή του spinning από την ακτή!

Την διοργάνωση αυτού του εγχειρήματος είχε αναλάβει η πολύ δραστήρια ομάδα “Spinning Στην Βόρεια Ελλάδα” σε συνεργασία με το κατάστημα ειδών αλιείας “FishingPro” του Δημήτρη Παπαδάκου όπου ήταν και ο βασικός χορηγός.

logo

Ομιλητές ήταν ο Γιώργος Φενερλής και ο Γιώργος Μπούκης από το Lurebites ενώ την όλη διοργάνωση υποστήριξε με πλούσια δώρα η εταιρεία “Rizoulis Fishing Store”.

anoigma_ekboles_SBE

Το σεμινάριο ήταν περιορισμένων θέσεων ώστε να είναι εύκολο να γίνει πρακτική εξάσκηση μετά την θεωρητική κατάρτιση του θέματος. Για αυτό άλλωστε επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο για να πραγματοποιηθεί. Δυστυχώς όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια... Έντονη βροχόπτωση και κρύο έκαναν την εμφάνιση τους, όποτε το πρακτικό κομμάτι περιορίστηκε σε χρονική διάρκεια.

dfdtrnoiuy

Παρόλα αυτά το σεμινάριο ξεκίνησε 10:30 π.μ. και τελείωσε μετά από έξι ώρες στις 16:30 μ.μ.! Κατά την διάρκεια του συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν το λαβράκι στις εκβολές, αν και το θέμα αυτό δεν τελειώνει ποτέ...

hgfhgfhgf

Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε καπέλο “FishingPro”, σημειωματάριο και μερικές Dragon σιλικόνες ενώ στις παροχές ήταν και ο πρωινός καφές καθώς και μια ποικιλία ψαρικών μαζί με μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί ή αναψυκτικό τα οποία σερβιρίστηκαν το μεσημέρι.

gjhgjgjjgjg

Επίσης, στο μεσοδιάστημα πραγματοποιήθηκε μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα των εταιρειών Dragon, Blue Blue & Pregio. Συγκεκριμένα τα δώρα που κληρώθηκαν ήταν τα εξής : ffhfds

dora_gif

Οι κερδισμένοι του σεμινάριου

Μέτα από αυτό το σεμινάριο ευχόμαστε να δόθηκε η κατάλληλη ώθηση ώστε όλο και περισσότεροι ψαράδες της Βορείου Ελλάδος να ανακαλύψουν την μαγεία του spinning μέσα στο νερό!!!

banner_sbe