Όπως είχαμε υποσχεθεί, ήρθε η ώρα να σας ανταμείψουμε για την συμμετοχή σας στην ομάδας μας! Σκεφτήκαμε λοιπόν τον πιο δίκαιο τρόπο που είναι οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί από τους οποίους εσείς ανακηρύσσετε τον νικητή. Δώρα για την τεχνική του Eging προσφέρθηκαν πολλά από πολλές εταιρίες και τους ευχαριστούμε για αυτό. Οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορούμε... κάθε μήνα να έχουμε ένα τέτοιο διαγωνισμό!

foto_omadas_eging

Για ξεκίνημα διαλέξαμε τις ιαπωνικές καλαμαριέρες Gan Craft, προσφορά του καταστήματος smartfishing. Συγκεκριμένα ο τυχερός θα κερδίσει δύο καλαμαριέρες Egijya σε μέγεθος #3.0 (χρωματισμοί κλασσικός 02 & φωσφορίζον 18) οι οποίες θα του αποσταλούν απευθείας στο σπίτι από το κατάστημα.diagonismos_dekembri_all about eging

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ :

logo1-322x142

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 10/12/18 και θα τελειώσει στις 20/12/18 ενώ οι όροι του είναι απλοί :

Δημοσιεύστε στην ομάδα μια φωτογραφία σας ή και παραπάνω όπου θα απεικονίζεται ΕΝΑ καλαμάρι ή σουπιά ή χταπόδι με τα όμορφα χρώματα του που να φαίνεται ότι μόλις έχει πιαστεί. Φωτογραφίες με πολλά ή νεκρά καλαμάρια & άλλα κεφαλόποδα δεν παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό. Επίσης, συμμετοχή δεν θα έχει κανείς αρθρογράφος του Lurebites. Κερδίζει η φωτογραφία με τα περισσότερα Like!!

gan_craft_eidisi1

Καλή επιτυχία σε όλους!!

logo_jpeg