Η μικρή ομάδα μας "All About Eging" μεγάλωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα και η απαίτηση για μια συνάντηση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!Έτσι πολύ πρόχειρα και μέσα στις γιορτές αποφασίσαμε να ικανοποιήσουμε αυτό το αίτημα σας την Κυριακή 23/12/18 στις 17:00 με σημείο συνάντησης την Πάχη Μεγάρων, ένα μέρος που επιλέχθηκε μετά από ψηφοφορία και κατά καιρούς δίνει ακόμα και μεγάλα καλαμάρια ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν και άλλοι καλοί ψαρότοποι.

sinantisi_paxi_2018

Ένα καλό καλαμάρι από την Πάχη!

Η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα ώστε να το οργανώσουμε λίγο καλύτερα αλλά καμιά φορά το αυθόρμητο είναι πιο όμορφο... Ώρα συνάντησης είναι γύρω στις 17:00 και το σημείο που αποφασίσαμε να βρεθούμε όλοι είναι ένα τεράστιο φυσικό πάρκινγκ δίπλα στο χωριό το οποίο απεικονίζεται στον παρακάτω χάρτη :

paxi_simeio_sinantisis

https://goo.gl/maps/thtHZcS3Kv12

Στην παρέα μας θα είναι και ο αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Molix στην Ελλάδα, Βασίλης Ρουμπάκης, ο οποίος προσφέρθηκε να μας παρουσιάσει τα Molix eging καλάμια της σειράς Skirmzan και κατόπιν όποιος θέλει να ψαρέψει με αυτά καθώς και με τις καλαμαριέρες αλλά και το eging νήμα της εταιρείας στους μηχανισμούς της εταιρείας Mistral.

sinantisi_paxi_2018_1

Τα καλάμια είναι η ιταλική πρόταση για eging με γνώμονα το ψάρεμα στην Μεσόγειο και όχι στην Ιαπωνία ή την Αυστραλία οπότε πιστεύουμε ότι αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον!! Επίσης, μας προσφέρει και τρεις Molix καλαμαριέρες τις οποίες σκεφτήκαμε να τις μοιράσουμε ως εξής :

  • Το μέγεθος #2.5 στο μικρότερο ηλικιακά μέλος που θα παραβρεθεί
  • Το μέγεθος #3.0 στο μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος που θα παραβρεθεί
  • Το μέγεθος #3.0 στο μέλος που θα πιάσει το... μικρότερο καλαμάρι!

KALAMARIA_FINAL_GR-1

sinantisi_paxi_2018_2

Στην συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την αντοχή των κόμπων μας στα ιαπωνικά drag checker που έχουμε στην κατοχή μας και να απολαύσετε μια... κοκορομαχία πάνω σε αυτό το θέμα μεταξύ δυο καλών φίλων και παλιών αρθρογράφων : Φενερλής vs Γιατράκος ή αλλιώς Απλότητα vs Πολυπλοκότητα!!!

Ας τα πούμε από κοντά λοιπόν!!

logo_jpeg