Λίγο πριν φύγει το 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας All About Eging, η οποία κανονίστηκε μέσα από την ανάγκη των μελών να βρεθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

foto_omadas_eging

sinantisi_paxi_6

sinantisi_paxi_5

Η όμορφη Πάχη ήταν το σημείο συνάντησης και η χαρά μας ήταν μεγάλη καθώς η προσέλευση των μελών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, γεμίζοντας τον μικρό λιμενοβραχίονα του χωριού.

sinantisi_paxi_7

sinantisi_paxi_13

Από καλαμάρια λίγα τα πράγματα αλλά νομίζω ότι κανείς δεν περιμένει στην Δυτική Αττική να βγαίνει το ένα καλαμάρι πίσω από το άλλο... Παρόλα αυτά ένα καλό μας τίμησε ενώ δεν έλειψαν και οι σουπιές καθώς και μια... τσιπούρα που έπιασες ο Μωυσής, δοκιμάζοντας το καινούργιο καλάμι του Γιώργου Μπούκη!

sinantisi_paxi_9

sinantisi_paxi_10

sinantisi_paxi_12

sinantisi_paxi_8

Λέτε;;;

Λέτε;;;

Στην παρέα μας βρέθηκε και ο Βασίλης Ρουμπάκης που αντιπροσωπεύει την ιταλική Molix στην Ελλάδα ο οποίος μας έφερε να δοκιμάσουμε τα eging καλάμια της εταιρείας από την σειρά Skirmjan. Επίσης, μας πρόσφερε και τρεις καλαμαριέρες δώρο για τους νικητές όπως είχαμε συμφωνήσει δηλαδή μια για τον μεγαλύτερο σε ηλικία, μία για τον μικρότερο και μια για όποιον έβγαζε το μικρότερο καλαμάρι.

sinantisi_paxi_16

sinantisi_paxi_17

Τελικά το μικρότερο καλαμάρι το έβγαλε και ο μικρότερος της παρέας μας, ο μικρός Γιάννης και μαζί με τον μεγαλύτερο Νίκο μοιράστηκε τα δώρα του Molix Delfini. Βασίλη σε ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την προσφορά σου!!

sinantisi_paxi_11

sinantisi_paxi_2

sinantisi_paxi_3

sinantisi_paxi_4

Στα παραλειπόμενα είχαμε την παρουσία του τιτανομέγιστου Παναγιώτη Σελεπέ και του Γιάννη Νικολάιδη ο οποίος τελικά έχει... πρόσωπο!! Αποκλειστικές φωτογραφίες εξασφάλισε όλο το team του Lurebites :

sinantisi_paxi_1

sinantisi_paxi_15

sinantisi_paxi_14

Να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που έκαναν τον κόπο να έρθουν σε αυτήν την συνάντηση και υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα προσπαθήσουμε για κάτι πιο οργανωμένο ώστε να γνωριστούμε καλύτερα!

molix_delfini