Δελτίο τύπου ομάδας "North Aegean Anglers Team"

Η «ομάδα» North Aegean Anglers είναι στην ουσία μια παρέα (3) ανθρώπων όπου γνωρίστηκαν στις αρχές του 2016 από τα γνωστά σε όλους μας κοινωνικά δίκτυα μέσα από κάποιες άλλες ομάδες αλιείας όπου ανήκουν σαν μέλη. Αν και καταγόμαστε όλοι από την Θεσσαλονίκη δεν είχε τύχει ποτέ μέχρι τότε να συναντηθούμε… ίσως λόγο ωραρίων ή ακόμα και διαφορετικών στυλ ψαρέματος έως τώρα.

Η παρέα μας λοιπόν αποτελείται από τους Άκη (Χρήστο) Χωρινό, Άρη Ματζάρη και Διονύση Ιωαννίδη. Όλοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας όμως δέσαμε και γίναμε φίλοι πολύ γρήγορα. Νεαροί στην ηλικία μεν αλλά από μικρή ηλικία πιστοί στο χόμπι αφού όπως όλοι μυηθήκαμε και εμείς από τους πατεράδες ή παππούδες μας.

north-aegean-anglers-2

Η ομάδα και μετέπειτα η σελίδα «North Aegean Anglers Team» στο facebook δημιουργήθηκε στην αρχή για χαβαλέ μεταξύ μας για να μοιραζόμαστε μέσα από φωτογραφίες με τους φίλους μας αλλά και με τον υπόλοιπο κόσμο την τρέλα μας η οποία δεν είναι άλλη από το ψάρεμα. Ίσως αυτός ο χαβαλές είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο στις μέρες μας και όχι τόσο οι υπερψαριές και ψάρια τρόπαια ώστε να προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι. Μην ξεχνάμε πάνω απ’ όλα πως είναι χόμπι και όχι talent show αναζήτησης του καλύτερου ψαρά ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Στην σελίδα μας λοιπόν θα βρείτε φωτογραφίες από ψαρευτικές εξορμήσεις της ομάδας, προτάσεις και ιδέες για εξοπλισμό και τις αγαπημένες μας πατέντες που σαν παρέα προσωπικά τις λατρεύουμε τόσο που σχεδόν καθημερινά σχεδιάζουμε μικρά projectάκια αφού λίγο πολύ πιάνουν τα χέρια μας. Στην ομάδα του facebook ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια μόνο που εκεί τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και παρεΐστικα καθώς έχουμε την δυνατότητα να απαντάμε σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες για ότι γνωρίζουμε βέβαια μέσα από την εμπειρία μας χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε παντογνώστες και φυσικά να μαθαίνουμε και εμείς από τους άλλους κάτι που ίσως δεν γνωρίζαμε έως τώρα.

aegean-anglers-3

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως σαν ομάδα και σαν προσωπικότητες μας αρέσουν σχεδόν όλα τα είδη παράκτιας ερασιτεχνικής αλιείας αρκεί να σέβεται την θάλασσα και το περιβάλλον. Αγαπάμε ένα κλικ παραπάνω όμως το Εγγλέζικο (Match fishing) και το spinning και είναι τα στυλ που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Θεωρούμε επίσης πολύ σημαντικό πως όπως και στην ζωή έτσι και στο ψάρεμα δεν γίνεται συνέχεια να κερδίζεις γι’ αυτό επικροτούμε ακόμα και τις «αποτυχίες» καθώς η προσπάθεια, η επανάληψη και το πείσμα να συνεχίζεις είναι αυτά που σε κάνουν καλύτερο…

Σελίδα: http://Σελίδα: https://www.facebook.com/NorthAegeanAnglers/

Ομάδα: https://www.facebook.com/groups/1703101793279628/

Εκ μέρους North Aegean Anglers team…. Άκης Χωρινός