Η εταιρεία Arcofil για το 2016 άλλαξε εξ΄ολοκλήρου το site της το οποίο λειτουργεί κυριώς ως e-shop. Το καινούργιο είναι πλήρως ανανεωμένο και πολύ πιο λειτουργικό ενώ μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία στην Ελλάδα. Κάθε χρήστης, επιλέγοντας την τεχνική που τον ενδιαφέρει, μπορεί εύκολα να βρει μια γκάμα προϊόντων, απλά με ένα κλικ.

arcofil_site3

Το site δεν φιλοξενεί ακόμα όλα τα προϊόντα ούτε και όλες τις τεχνικές αλλά καθημερινώς θα εμπλουτίζεται με standard και νέα προϊόντα μέχρι να υπάρξει ολοκληρωμένη η γκάμα προϊόντων που εισάγει η Arcofil στην χώρα μας. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα των εταιρειών : MILO, Delalande, Fladen, Arcofil, Turkana , Filpesca & Gruppo DP.

arcofil_site4

Τέλος, έμφαση όπως είναι φυσικό, έχει δοθεί στις τεχνικές του match fishing δηλαδή bolognese, εγγλέζικο και απίκο μιας και η εταιρία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας ιταλική εταιρίας MILO που είναι κυρίαρχη στην τεχνική αυτή και σε αγωνιστικό επίπεδο.

arcofil_site5

Επίσης, στο καινούργιο site υπάρχει κατηγορία "ΝΕΑ/ΑΡΘΡΑ" από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα προγραμματίζει η εταιρεία (εκδηλώσεις, συμμετοχή σε αγώνες κ.α.) ή για τα καινούργια προϊόντα ή για προσφορές ή για την αρθρογραφία της ομάδας Milo Greece ή τέλος οτιδήποτε άλλο αφορά την πιο αναλυτική ενημέρωση σας για τα προϊόντα.

arcofil_site1

Για να επισκεφτείτε το νέο site πατήστε εδώ :

arcofil_logoΛεωφόρος Αμαρουσίου 15

Λυκόβρυση, Τ.Κ. 141 23

Αθήνα

τηλ/fax : 210 2831514 - 210 2836809