Τα softbaits έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και σίγουρα υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θέλουν να ξεκινήσουν να τα ψαρεύουν. Για αυτό το λόγο η εταιρεία Shimatsu δημιούργησε μια γκάμα από softbaits με τα πιο δημοφιλή σχήματα της αγοράς και σε τιμή προσιτή ώστε να μπορεί ο καθένας από εμάς να εισέλθει στο μαγικό κόσμο της σιλικόνης με απόδοση από την αρχή!

Όλα τα δολώματα είναι κατασκευασμένα από καλό υλικό με ιδιότητες που επικεντρώνονται στην χρήση τομή ανθεκτικότητας στα δαγκώματα και μαλακής υφής για εύκολη ρεαλιστική πλεύση. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό! Επίσης, διατίθενται σε συσκευασία πολύ πρακτική με καλό κούμπωμα ώστε να μπορούμε να τα έχουμε πάντα μέσα στα σακουλάκια τους. Αυτό βολεύει τόσο στην αποθήκευση όσο και κατά το ψάρεμα. Παρακάτω θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε όλες τις επιλογές σε softbaits της εταιρείας :

Drop Fish

drop_fish1

Η συγκεκριμένη σιλικόνη ανήκει στην κατηγορία των δολωμάτων jerkbaits με διχαλωτή ουρά. Το μήκος της, στα 7,5 εκατοστά, μας δίνει την δυνατότητα να την ψαρέψουμε τόσο στο spinning όσο και στο LRF με στόχο κυρίως τα λαβράκια και έπειτα όλα τα άλλα είδη αρπαχτικών που κυκλοφορούν στις θάλασσες μας. Με κίνηση που ενεργοποιείται από μικρά και κοφτά jerks, θα δελεάσει τόσο στο βυθό όσο και στην επιφάνεια!

drop_fish_xromatologio

Μια προτεινόμενη πλεύση είναι να την ερματίσετε με πολύ μικρό jighead και να την ψαρέψετε στην επιφάνεια με πολύ γρήγορα τινάγματα σαν μικρό ψάρι που προσπαθεί να ξεφύγει από τον θηρευτή του. Το χρωματολογίο της αποτελείται από δέκα χρωματισμούς, πολλοί από τους οποίους είναι αρκετά ρεαλιστικοί στα χρώματα των μικρών ψαριών-γόνου ενώ πολλοί από αυτούς διαθέτουν εσωτερικά micro glitter ώστε να μιμηθούν τις αντανακλάσεις των λεπιών. Θα την βρείτε σε συσκευασία των πέντε τεμαχίων.

http://www.lucky-fishing.gr/vm-itemid/shimatsu-drop-fish-detail

X-Shot

x_shot1

Το σχήμα της σιλικόνης αυτής είναι για πάνω από δεκαπέντε χρόνια νούμερο ένα στις προτιμήσεις των Γάλλων ψαράδων για το ψάρεμα του λαβρακιού. Στα δικά μας νερά έχει αποδώσει εξίσου καλά και στο ψάρεμα του λούτσου αλλά και άλλων αρπαχτικών ψαριών. Ειδικά στους λούτσους, ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η αντοχή της στα δαγκώματα από τα αιχμηρά δόντια αυτού του ψαριού! Με μήκος έντεκα εκατοστά μπορεί να ψαρευτεί ακόμα και με jighead των τριάντα γραμμαρίων, δίνοντας μας την δυνατότητα να εξερευνήσουμε πολύ βαθιά νερά στην τεχνική του spinning με σιλικόνες.

x_shot_xromatologio

Ανήκει στα jerkbaits με ίσα ουρά και ψαρεύεται με έντονα jerks και μεγάλα σταματήματα ώστε να βυθίζεται αρκετά μέχρι το επόμενο τίναγμα. Στα ατού του είναι το γεγονός ότι διαθέτει εσωτερικά μικρή κάψουλα με μπίλιες που κροταλίζουν κατά την πλεύση ώστε να προσελκύουν τα ψάρια. Διατίθεται σε δέκα χρωματισμούς, ρεαλιστικούς και έντονους, για ψάρεμα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες φωτός ή ορατότητας της θάλασσας και σε συσκευασία των πέντε τεμαχίων.

http://www.lucky-fishing.gr/vm-itemid/shimatsu-x-shot-detail

Drop Minnow

drop_minnow1

Το Drop Minnow θα το βρείτε σε δύο μεγέθη των 5 και 7,5 εκατοστών. Το μικρότερο μέγεθος είναι ένα μικρό softbait για την τεχνική του LRF που προσομοιάζει τέλεια μικρό ψάρι γόνο. Το μεγαλύτερο μπορεί να ψαρευτεί και με εξοπλισμό spinning ειδικά αν ψάχνουμε για μια σιλικόνη που θα “μπερδευτεί” με τα μικρά κυνηγημένα ψάρια στον αφρό.

drop_minnow_xromotologio

Γενικά διαθέτει σώμα που εσωτερικά έχει μια μικρή ταινία η οποία λαμπυρίζει σαν πραγματικά λέπια ψαριού ενώ παράλληλα διαθέτει 3D μάτια. Καταλήγει σε μια λεπτή διχαλωτή ουρά η οποία είναι υπεύθυνη για την ρεαλιστική κίνηση του μέσα στο νερό. Στην γκάμα των αρπαχτικών ψαριών που απευθύνεται μπορούμε να εντάξουμε πάρα πολλά από μελανούρια και λαβράκια έως κυνηγούς και παλαμίδες! Διατίθεται σε έξι μοναδικούς και διάφανους χρωματισμούς για το κάθε μέγεθος και σε συσκευασία των τεσσάρων τεμαχίων.

http://www.lucky-fishing.gr/vm-itemid/shimatsu-drop-minnow-detail

X-Rock

x_rock1

Ένα softbait με πολύ μεγάλη ψαρευτική αξία που όμως λίγοι γνωρίζουν! Το X Rock είναι ένα δόλωμα ιδιαίτερο που δημιουργήθηκε για να μπορεί να ψαρευτεί ακόμη και με μια απλή σταθερή ανάκτηση. Το σχήμα του είναι τέλεια απομίμηση μικρού ψαριού ενώ η ουρά του είναι διχαλωτή αλλά με την διαφορά ότι είναι σαν κανονικό ψαριού κάθετη και όχι οριζόντια όπως στις περισσότερες σιλικόνες. Το μυστικό της ρεαλιστικής κίνησης του βρίσκεται στις τρεις εγκοπές της ουράς που την βοηθούν να κινείται με πιο ρεαλιστικό τρόπο.

x-rock_xromatologio

Θα το βρείτε σε δύο μεγέθη των 5 και 7,5 εκατοστών που είναι κατάλληλα για την τεχνική του LRF αλλά αν προσθέσετε στο μεγάλο μέγεθος ένα jighead πάνω από πέντε γραμμάρια, μπορεί να ψαρευτεί και με εξοπλισμό spinning. Οι χρωματισμοί που διατίθεται είναι δέκα για κάθε μέγεθος και στην συσκευασία υπάρχουν πέντε δολώματα για τα 5 εκατοστά και εφτά για τα 7,5 εκατοστά.

http://www.lucky-fishing.gr/vm-itemid/shimatsu-x-rock-detail

Jerk Worm

jerk_worm_1

Η πιο μαλακή σε υφή σιλικόνη της σειράς softbait της Shimatsu είναι το Jerk Worm. Στόχος αυτού του ιδιαίτερου δολώματος είναι τα λαβράκια και όπως λέει και το όνομα του, κατασκευάστηκε για ψάρεμα με jerks! Το ευθύ σχήμα του γεμάτο ραβδώσεις, καταλήγει σε μια μυτερή ουρά και σε συνδυασμό με το μαλακό υλικό, αποδίδει μια πολύ έντονη κίνηση μέσα στο νερό.

jerk_worm_xromatologio

Με το κατάλληλο jighead, μπορούμε να παρουσιάσουμε στα αρπαχτικά ψάρια ένα μικρό ψάρι που τραυματισμένο προσπαθεί να συνέλθει ώστε να ξεφύγει από τους θηρευτές του. Παρόλα τα 9,5 εκατοστά μήκος του, μπορεί να ψαρευτεί και στο LRF και στο spinning, ανάλογα πάντα το c.w. του καλαμιού μας. Θα το βρείτε σε συσκευασία των πέντε τεμαχίων και σε δέκα πολύ ενδιαφέροντες χρωματισμούς.

http://www.lucky-fishing.gr/vm-itemid/shimatsu-jerk-worm-detail

Jerk Shad

jerk_shad_1

Επίσης ένα softbait τύπου jerkbait που όμως το σώμα του είναι πεπλατυσμένο και καταλήγει σε μεγάλη διχαλωτή ουρά. Το σχήμα του πολύ κλασσικό και απαραίτητο σε όποιον κάνει spinning λόγω της μεγάλης ποικιλίας πλεύσεων που μας προσφέρει. Διατίθεται σε δύο μεγέθη των 7,5 και 13 εκατοστών όπου το καθένα έχει την δική του χρησιμότητα. Το μικρότερο μέγεθος μπορεί να ψαρευτεί με στόχο τα λαβράκια σε βυθούς δύσκολους καθώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με offset αγκίστρι, κρυμμένο μέσα στο σώμα. Το μεγαλύτερο μέγεθος έχει απίστευτη απόδοση στους λούτσους!

jerk_shad_xromatologio

Με ένα jighead στα δεκαπέντε με είκοσι γραμμάρια και μεγάλα κοφτά jerks, κάνει μια κίνηση έντονη τόσο στο ανέβασμα, όσο και στο κατέβασμα που είναι ακαταμάχητη στα μάτια των αρπαχτικών. Στο κάτω μέρος, στην κοιλιά, διαθέτει χώρισμα το οποίο μας βοηθά όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε offset αγκίστρι ή οτιδήποτε άλλο μοιάζει με αυτό. Διατίθεται σε συσκευασία των πέντε τεμαχίων και σε δέκα διαφορετικούς χρωματισμούς για όλα τα γούστα.

http://www.lucky-fishing.gr/vm-itemid/shimatsu-jerk-shad-detail


Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

sxoinas_banner_arthrou