Το καλοκαίρι ήδη έκανε την εμφάνιση του με δυνατό ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες οπότε μια bandana είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη στο ψάρεμα μας. Πόσο μάλλον αν αυτή είναι ποιοτική και... ελληνική! Το προϊόν ονομάζεται Bandana Tube και διατίθενται από την Alpine Thermal η οποία θα μας κάνει και την παρουσίαση του...

bantanes_6

Bandana Tube!! Ένα αξεσουάρ τόσο απλό μα τόσο πολύπλευρο και χρήσιμο. Πόσες φορές δε βρεθήκαμε στην ύπαιθρο ή στη θάλασσα και δε νιώσαμε τον ήλιο να καίει δυνατά πάνω μας;

bantanes_5

Πόσες φορές γυρνώντας σπίτι δεν πιστεύαμε την αλλαγή χρώματος στο δέρμα μας από την πολύωρη έκθεση μας στον ήλιο; Τα αξεσουάρ είναι πολύτιμοι σύμμαχοι όταν τα χρησιμοποιήσουμε την ανάλογη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο.

0 Ένα χρήσιμο αξεσουάρ λοιπόν είναι και η Bandana Tube της Alpine Thermal by GREAF. Απλό μεν απαραίτητο δε. Η Bandana Tube της Alpine Thermal είναι κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό με πολύ λεπτές πολυεστερικές ίνες και με τέτοια πλέξη ώστε να επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση του αέρα για να κρατά το σημείο που καλύπτει πιο στεγνό.

bantanes_3

Τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η διατήρηση φυσιολογικής θερμοκρασίας και όχι οι υψηλές. Η εφίδρωση μας ανεβάζει θερμοκρασία και αυτό είναι κάτι που μας αποσπά τη προσοχή ή διακόπτει κάποια αγαπημένη μας ενασχόληση όπως το ψάρεμα. Οι Bandana Tubes δίνουν τα εξής πλεονεκτήματα στην μερική θωράκιση μας από τον ήλιο.

Α. Καλύπτει κεφάλι - αυχένα - λαιμό - μύτη -μάγουλα ή και όλα μαζί αναλόγως με το πως θα φορεθεί. Β. Μπορεί να γίνει το δυνατό κράτημα στα μακριά μαλλιά αναλόγως πως θα φορεθεί. Γ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν περικάρπιο, σκουπίζοντας το μέτωπο μας όταν ιδρώσει.

Τα τρία ανωτέρω πλεονεκτήματα γίνονται περισσότερα εάν αναλογιστούμε τους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι ιδανικό σε : αθλητισμό, μοτοσυκλέτα, ψάρεμα, πεζοπορία βουνού, ποδηλασία όπως και σαν... στυλιστική άποψη στην καθημερινότητα σας!!

bantanes_4

Όμορφα σχέδια με ανεξίτηλα χρώματα, σας προσφέρουν ξεχωριστό στυλ για να προστατευτείτε από τον ήλιο και τις βλαβερές συνέπειες του. Συνδυάζεται μοναδικά με τα γυαλιά ήλιου, κράνος, καπέλο. Με τις Bandana Tubes της Alpine Thermal by GREAF το δέρμα σας θα αναπνέει. Είναι 100% ελληνικό προϊόν κατασκευασμένο με αγάπη και μεράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

bantanes2a