Σιγά σιγά μπαίνουμε στην έναρξη και της φετινής σεζόν για το ψάρεμα των καλαμαριών από την ακτή! Οι ιαπωνικές καλαμαριέρες Tsuriken με την σειρά Egista πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους στην χώρα μας πέρυσι αν και λίγο καθυστερημένα προς τα μέσα της περιόδου. Παρ όλα αυτά πολύ γρήγορα απέδειξαν την αξία τους, αγαπήθηκαν αλλά και καθιερώθηκαν στις κασετίνες πολλών ψαράδων που ασχολούνται με την τεχνική.

holowhite

akaorangesyu

Η σειρά Egista περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα σε ρυθμό βύθισης (normal, slow και deep) αλλά και ένα ηχοβολιστικό (rattle) σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγέθη 3.0 και 3.5! Η Tsuriken για την σεζόν 2019-20 έρχεται να εμπλουτίσει την παλέτα των χρωμάτων της με νέα εντυπωσιακά και σίγουρα αποδοτικά χρώματα!!

keimuraorangesyu

kpprange

Στις σειρές slow, deep και rattle τα καινούργια χρώματα είναι τρία και για τα δύο μεγέθη και είναι τα εξής (Keimura Orange Shrimp, Red Olepin Shrimp και KP Orange ενώ στην σειρά normal που έχει και την μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων τα καινούργια που έρχονται να την εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο είναι πέντε και είναι τα τρία προηγούμενα συν τα άκρως ενδιαφέροντα White Tiger και Luminous Bullpin!!

yakoprupin

Εν αναμονή λοιπόν των καλαμαριών αλλά και των καινούργιων χρωμάτων της Tsuriken Egista σας ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες και όμορφες αναμνήσεις!!

rizoulis_banner_arthrou