Το Marine Gang της ιαπωνικής εταιρίας Megabass είναι ένα νέο τεχνητό δόλωμα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Βεβαίως για την ποιότητα των τεχνητών της Megabass τα λόγια είναι περιττά, οπότε ας αναφέρουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του καθώς και σε τι διαφέρει από άλλα τεχνητά της αγοράς.

weight(1)

Πρόκειται για minnow που το μήκος του είναι 14 εκατοστά, με βάρος 26 γραμμάρια και βάθος πλεύσης που ξεκινάει από την επιφάνεια και μπορεί να φτάσει και το ένα μέτρο. Αξιοσημείωτος είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού μηχανισμού με την ονομασία LBO (Linear Bearing Oscillator). Πρόκειται για πρωτοποριακό σύστημα μεταβλητού βάρους που ολισθαίνει με την βοήθεια σφαιριδίων, τοποθετημένα πάνω σε συνθετικό κεντρικό άξονα με μηδενικές ανοχές. Το συγκεκριμένο σύστημα υπόσχεται αύξηση της απόστασης ρίψης κατά 20% και απροβλημάτιστη λειτουργία υπό συνεχή και σκληρή χρήση.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το Marine Gang είναι ένα μοντέρνο minnow που μπορεί να έχει πολλά πεδία εφαρμογών όπως παραλίες, εκβολές ποταμών, λιμάνια, βράχια ενώ απευθύνεται σε ποικιλία αρπαχτικών όπως το λαβράκι, ο λούτσος, το γοφάρι καθώς και τα πελαγίσια είδη. Θα το βρείτε σε δύο διαθέσιμους χρωματισμούς με το όνομα GG Iwashi και Mat Konoshiro.

marinegang_1

marinegang_2

Θα το βρείτε εδώ:

logo_biggame copy