Η ιαπωνική εταιρία Tailwalk, γνωστή για την ποιότητα των καλαμιών της για τις τεχνικές που αφορούν το ψάρεμα με τεχνητά δολώματα όπως του spinning, του shore jigging, του eging και του LRF πρόσφατα έκανε την είσοδο της και στην κατηγορία των μηχανισμών ψαρέματος με τον μηχανισμό Kuroshio 43PG. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός προορίζεται κατά κύριο λόγο για την τεχνική του shore jigging χωρίς όμως να περιορίζεται μόνο εκεί, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και για την τεχνική του popping, του surfcasting ή για τις τεχνικές που πραγματοποιούνται από βάρκα όπως το jigging.

Πιο αναλυτικά μερικά από τα χαρακτηριστικά του μηχανισμού είναι η σχέση περιστροφής που είναι 4.6/1, το συνολικό βάρος του που αγγίζει τα 620 γραμμάρια ενώ το max drag μπορεί να φτάσει και τα 15 κιλά.

kuroshio_1
Όσον αφορά την μπομπίνα αλουμινίου μπορεί να δεχθεί εώς και 350 μέτρα νήματος διαμέτρου PE 4 και κατά την ανάκτηση το μήκος που μαζεύει σε μια πλήρη περιστροφή της μανιβέλας είναι 93 cm. Άλλα επίσης σημαντικά στοιχεία του μηχανισμού είναι το υλικό κατασκευής του σώματος, του ρότορα και της μανιβέλας που είναι αλουμινίου, τα αδιάβροχα φρένα που φέρουν και ροδέλες από carbon και το χειροκίνητο pick up για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

kuroshio_2

Όπως μπορείτε να καταλάβετε ο Kuroshio 43PG είναι ένας μηχανισμός που προορίζεται για... σκληρή χρήση που δύσκολα θα σας απογοητεύσει ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέρει την υπογραφή της Tailwalk!

Θα το βρείτε εδώ:

logo_biggame copy