Η JigSkinz είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που δημιουργήθηκε όταν ένας ψαράς είχε βαρεθεί να βλέπει τα τεχνητά δολώματα του να καταστρέφονται εξωτερικά από τους βράχους και τα δόντια των ψαριών. Όπως και ο ίδιος ομολογεί, δεν είχε υπομονή, ούτε καλλιτεχνική κλίση, ώστε να ασχοληθεί με το βάψιμο των τεχνητών του οπότε μαζί με δυο φίλους του αποφάσισαν να λύσουν το θέμα με ολογραφικά screenprinted από θερμοσυστελόμενο υλικό. Μετά από πολλούς πειραματισμούς κατάφεραν να βρουν τα κατάλληλα υλικά για την χρήση που τα ήθελαν.

10984205_10153340806333382_1464204288956061818_n

Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό και φαντάζει μια πολύ εύκολη λύση για όλους εμάς που δεν "το έχουμε" με την ζωγραφική! Ο τρόπος που θα προσαρμόσουμε το καινούργιο "δέρμα" στο φθαρμένο τεχνητό είναι εξίσου εύκολος αφού αρκεί να το καταποντίσουμε σε ζεστό νερό. Αναλυτικότερες οδηγίες θα βρείτε στο Video της εταιρείας.

jetskinz

Η νέα σειρά Real Life είναι το καινούργιο project της εταιρείας και το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει το ρου της βιομηχανίας κατασκευής τεχνητών δολωμάτων στο θέμα των χρωματισμών. Πρόκειται για χρωματισμούς πιστής απομίμησης των βασικών τριών ειδών ψαριών θηραμάτων των αρπαχτικών των θαλασσών μας : το κοκκάλι, το κέφαλο και τη σαρδέλα. Παράγονται σε τρία διαφορετικά μεγέθη για το καθένα και θα μπορείτε να επικαλύπτεται διάφορους τύπους τεχνητών όπως poppers, πλάνους, minnow κ.α.. Πρόκειται για μια καταπληκτική ιδέα αφού ως γνωστόν τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την επιλογή τεχνητών που έχουν τη μορφή όσο το δυνατόν παρόμοια με εκείνη των ψαριών που αποτελούν τροφή για τους θηρευτές. Δυστυχώς διαθέσιμα προς το παρόν είναι στις Η.Π.Α. αλλά πολύ σύντομα και στην Ιταλία. Όποτε ο μόνος τρόπος να τα αποκτήσετε είναι μέσω ιντερνετικής παραγγελίας.