Η σειρά Gulp Alive της Berkley είναι πολύ γνωστή εδώ και χρόνια, με πλήρης γκάμα διαφορετικών δολωμάτων για πολλές χρήσεις. Πρόκειται για βιοδιασπώμενα δολώματα με βάση το άμυλο ώστε να μην μολύνουν το περιβάλλον αν μείνουν στο βυθό και να μην κινδυνεύουν τα ψάρια αν τα κόψουν και εν συνεχεία τα καταπιούν.

Διατίθενται μέσα σε ειδικό υγρό που περιέχει ουσίες οι οποίες προσελκύουν -με την μυρωδιά που απελευθερώνεται- τα ψάρια. Επίσης το υγρό αυτό βοηθά ώστε να μην διασπάται το δόλωμα μας καθώς αρκούν μερικές ώρες να το αφήσουμε εκτός ώστε να χάσει την ευλυγισία του και να αρχίσει να συρρικνώνεται. Έτσι μετά από κάθε ψάρεμα πρέπει να τις βάζουμε πάλι στο υγρό, κάτι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο γιατί το δόλωμά μας εμποτίζεται ξανά με μυρωδιά!

Μόλις δυο εκατοστά!!!

Μόλις δυο εκατοστά!!!

Αυτά είναι όλα γνωστά εδώ και χρόνια όπως και το γεγονός ότι η απόδοση τους είναι αποδεδειγμένη τόσο στα γλυκά νερά, όσο και στην θάλασσα. Το νέο είναι το καινούργιο μέγεθος της επιτυχημένης σειράς Gulp Alive Minnow με μήκος... 2 εκατοστά!! Ίσως είναι το πιο μικρό μέγεθος ρεαλιστικού δολώματος που μπορούμε να βρούμε στην παγκόσμια αγορά και σίγουρα δεν θα περάσει αδιάφορα από τα μάτια όσων ασχολούνται με το LRF αλλά κυρίως από τα μάτια των ψαριών!

Drop Shot

Drop Shot

Μπορεί να ψαρευτεί με διάφορους τρόπους όπως στην τεχνική του drop shot, δολώνοντας το απλά σε ένα αγκίστρι όπως βλέπετε στην φωτογραφία πιο πάνω ή με ένα πολύ μικρό jighead. Μια άλλη τεχνική είναι το weightless δηλαδή το ψάρεμα του χωρίς βάρος δολώνοντας το σε ένα μικρό αγκίστρι αλλά με διαφορετική φορά από ότι στο drop shot.

Weightless

Weightless

Με jighead

Με jighead

Θα το βρείτε σε γυάλινη συσκευασία που περιέχει πολλά δολώματα μέσα σε δυνατό προσελκυστικό υγρό "Powerful Gulp". Η ποικιλία χρωμάτων είναι αρκετά καλή και θα καλύψει τα γούστα όλων των ψαράδων.Χρωματισμοί Χρωματισμοί

Θα το βρείτε από την εταιρία ΥΙΟΙ Δ. ΒΡΑΧΝΟΥ Ο.Ε.

banner_vrachnos_800x255