του Lurebites

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι άλλη μια Ιαπωνική εταιρεία κατασκευής καλαμιών από το «πάνω ράφι» είναι πλέον γεγονός ότι βρίσκεται στη χώρα μας. Η Smart Fishing κατάφερε την αποκλειστική αντιπροσωπεία ενός από τα μεγαλύτερα brand name, αλλά και μια από τις πρώτες επιλογές των ψαράδων στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου την Nissin-Ares η οποία είναι πλέον και επίσημα στην Ελλάδα!!

 

H εταιρεία είναι από τις παλαιότερες στο τομέα κατασκευής καλαμιών έχοντας ως έτος ίδρυσης το μακρινό 1948. Τότε ξεκίνησε κατασκευάζοντας αρχικά καλάμια από bamboo και μετά από 72 χρόνια εξέλιξης έχει φτάσει σε ένα σημείο να κατασκευάζει ποιοτικά blanks με μεγάλη περιεκτικότητα σε carbon αλλά και με μοναδικές τεχνολογίες όπως το boron, καλύπτοντας όλες τις τεχνικές του lure fishing!

Ο ενθουσιασμός μας είναι έκδηλος και μεγάλος γιατί ήδη τα πρώτα καλάμια για τις τεχνικές του spinning, eging αλλά και lrf βρίσκονται στη χώρα μας και κάποια από αυτά στα χέρια μας ώστε να δοκιμαστούν διεξοδικά… Μείνετε συντονισμένοι στο Lurebites για τις αναλυτικές παρουσιάσεις αλλά και εντυπώσεις από την κορυφαία σε ποιότητα Nissin-Ares!!

 

Διάθεση Χονδρική Λιανική από: