Το απαιτητικό περιβάλλον στην Μεσόγειο θάλασσα έχει αυξήσει σημαντικά το επίπεδο δυσκολίας στο ψάρεμα, κάνοντας τα θηράματα μας πιο απαιτητικά. Αυτό έχει παρουσιάσει μια μεγάλη πρόκληση στις εταιρίες, αναγκάζοντας τες να αναπτύξουν ακόμα πιο περίπλοκα προϊόντα, πιο ακραίους σχεδιασμούς αλλά και περισσότερες επιλογές στην διάθεση χρωμάτων. Οι τεχνικές Tenya και Zoka έχουν διαδοθεί ανά την Μεσόγειο με μεγάλη επιτυχία, χωρίς όμως να έχουν εξελιχθεί περεταίρω. Η Tera Fishing με την σειρά Lollipop Lures πρωτοπόρησε με το πρώτο υβριδικό προϊόν των δύο τεχνικών : το Sicario Zoka-Tenya!Το Sicario είναι ένα καινούριο τεχνητό, πολλαπλών χρήσεων το οποίο θα απογειώσει τις ψαρευτικές σας αποδράσεις. Στην πράξη είναι ένα μεγάλο Tenya με τα χαρακτηριστικά της ζόκας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια σε συνδυασμό με νωπό και ζωντανό δόλωμα παντός είδους, σιλικονούχα συρτής αλλά και σιλικονούχα ή βιοδιασπώμενα για tenya. Τι καλύτερο έχει από την κλασσική ζόκα;

sicario 1

Καταρχήν λόγω σχήματος δεν στρίβει και δεν μπερδεύει ενώ παράλληλα δίνει στο δόλωμα μας 20% καλύτερη υδροδυναμική στη κάθοδο και στην ανάκτηση.

jhjhjhg

Ένα άλλο σημαντικό είναι ότι έχει τέλεια επαφή με το ζωντανό δόλωμα μας και το κυριότερο διατίθεται σε UV χρωματισμούς σε συνδυασμό με φώσφορο και ανακλαστική κάλυψη γύρω από τα μάτια για μεγαλύτερη προσέλκυση των αρπακτικών ψαριών ακόμα και αν αυτά βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση!

 Ποιοτικώς, η όλη κατασκευή αποτελεί ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στην αγορά, με προσοχή στην λεπτομέρεια από την ποιότητα του αγκιστριού έως το ακριβό μάτι και την ποιοτική βαφή. Αν μιλήσουμε για την ποικιλία σε διαφορετικούς χρωματισμούς τότε είναι σίγουρο ότι κανένα άλλο τεχνητό δόλωμα δεν παράγεται σε τόσο μεγάλη ποικιλία!

zoka_tenya_sicario_tera_lollipop_lures4

zoka_tenya_sicario_tera_lollipop_lures5

zoka_tenya_sicario_tera_lollipop_lures1

zoka_tenya_sicario_tera_lollipop_lures2 zoka_tenya_sicario_tera_lollipop_lures3

Έτσι έχουμε 5 χρωματισμούς UV, 5 χρωματισμούς φωσφόρου, μία σειρά νίκελ-κόκκινη και τέλος μια οικονομική σειρά με τις σκόνες πλαστικοποίησης STARDUST σε διάφορους χρωματισμούς που ξεπερνούν τους οχτώ! Ακόμη όμως πιο χρήσιμο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να το βρείτε σε μια ποικιλία από διαφορετικά μεγέθη (βάρος) που θα καλύψουν τις ανάγκες σας για ψάρεμα σε όλα τα βάθη της υδάτινης στήλης.

sicario 3

SICARIO ALL BLUE

SICARIO ALL GREEN

Απολαύστε ικανοποιητικά αποτελέσματα με μόνο ένα τεχνητό! Το καινούριο υβριδικό Sicario ή αλλιώς "δολοφόνο" στα ισπανικά!!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ:

tera_banner