Δύο νέα νήματα για το 2019 λάνσαρε -η γνωστή σε όλους μας πια- πολωνική εταιρεία Dragon. Το ένα είναι ένα πολύ ποιοτικό οκτάκλωνο νήμα με την ονομασία Invisible R'N'S που η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι σχεδόν αόρατο στο νερό (Το Lurebites δεν υιοθετεί καμιά άποψη εταιρίας περί αόρατου νήματος). Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει και κατοχυρωμένη πατέντα για αυτήν την ιδιότητα του νήματος. Εμάς όμως μας ενδιαφέρει η συμπεριφορά του στο ψάρεμα, κάτι που εκεί δεν τίθεται θέμα ότι πολύ καλή! Η τιμή του είναι επίσης προσιτή με 24,5 € για συσκευασία των 150 μέτρων. Μια καλή πρόταση για τους λάτρεις της Dragon και όχι μόνο.

nimata_dragon_2019_camo_rns3

nimata_dragon_2019_camo_rns2

Μια άλλη πρόταση της εταιρείας είναι το νήμα Camo από την σειρά προίοντων Street Fishing. Πραγματικά μια πολύ καλή πρόταση αφού αποτελεί το πιο οικονομικό 8κλωνο νήμα της αγοράς με επιδόσεις που θα σας καταπλήξουν! Επίσης, σε συσκευασία 150m και το κυριότερο σε διαμέτρους που πραγματικά είναι λεπτές ώστε η μικρότερη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους λάτρεις του LRF.

nimata_dragon_2019_camo_rns4

Και τα δύο νήματα διατίθενται σε μια πολύ καλή ποικιλία διαμέτρων που μπορεί να καλύψει με άνεση όλο το φάσμα των τεχνικών του spinning. Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται το πραγματικό μέγεθος των δύο μικρότερων διαμέτρων από τα νέα νήματα της Dragon :

nimata_dragon_2019_camo_rns

Μιλάμε για πραγματικά μικρή διάμετρο! Τα δύο αυτά νέα νήματα ήρθαν για να μας δώσουν μια αξιόπιστη λύση στο ψάρεμά μας με την εγγυήση της εταιρείας που μεγαλώνει και εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλον τον κόσμο!! Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε..

Το R'N'S Invisible, θα το βρείτε εδώ :

RNS-Invisible

Το Camo Street Fishing, θα το βρείτε εδώ :

Street-Fishing-Camo

rizoulis_banner_arthrou