Η εταιρεία Shark δραστηριοποιείται στην χώρα μας πάνω από μια δεκαετία στο χώρο των ειδών αλιείας, προσφέροντας μας μια πλήρη γκάμα προϊόντων για το ψάρεμα μας. Μέσα στο 2014 μας παρουσίασε την σειρά προϊόντων “Fishing Passion” η οποία αφορά όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για το μαλάγρωμα στις τεχνικές του εγγλέζικου, bolognese, roubasienne, απίκο, καθετής αλλά και του drifting τόσο στην θάλασσα, όσο και στα γλυκά νερά. Με λίγα λόγια, όπου θα χρειαστούμε μαλάγρα, η Fishing Passion έχει την λύση!

Είναι γνωστό ότι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για το μαλάγρωμα είναι υπεύθυνο για την επιτυχή πορεία του ψαρέματος μας, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες να προσελκύσουμε εκείνα τα μεγάλα ψάρια με τα οποία ποθούμε να αναμετρηθούμε. Για αυτό το λόγο η Shark σε συνεργασία με την Antiche Pasture (κορυφαία ιταλική εταιρεία κατασκευής προϊόντων μαλάγρας) επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα καλύτερα υλικά στην σειρά “Fishing Passion” ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ψαράδες. Το σήμα κατατεθέν “Made in AP” δηλώνει ξεκάθαρα αυτήν την συνεργασία και σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση “παρασκευασμένο από την Antiche Pasture (AP)”.

Το σήμα "AP" σημαίνει Antiche Pasture

Το σήμα "AP" σημαίνει Antiche Pasture

Η γκάμα των προϊόντων είναι μεγάλη και πιο συγκεκριμένα αφορά μαλάγρες - άλευρα διαφόρων γεύσεων, προσθετικά γεύσεως της μαλάγρας, αυξητικά της ήδη υπαρχούσης γεύσης, πρωτογενή άλευρα (π.χ. 100% γαρίδα, 100% τυρί κ.α.), διάφορα λάδια σε ποικιλία αρωμάτων καθώς και δυσεύρετα προϊόντα όπως το αίμα. Επειδή κάποιοι μπορεί να μπερδευτείτε λόγω της μικρής ενημέρωσης πάνω στα είδη των προϊόντων μαλάγρας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι τα προσθετικά και τα αυξητικά ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων που γνωρίζουμε ως “ενισχυτικά”. Όπως καταλαβαίνετε, η εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας Shark είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορεί να μας αποσαφηνίζει τέτοια θέματα. Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων με... εκπλήξεις όπως άλευρα με βάση αποξηραμένα σκουλήκια(!) ή καρυκεύματα(!) κ.α. ενώ πολύ σημαντική είναι η πληροφορία που μας δίνεται για τα είδη ψαριών που απευθύνεται το κάθε προϊόν.

04

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων με... εκπλήξεις!

Πέρα από τα προϊόντα που σας περιγράψαμε, η σειρά Fishing Passion επεκτείνεται και σε άλλα όπως τον πολτό ψαριών τον οποίο θα βρείτε σε γεύσεις : σαρδέλα, σαρδέλα-αίμα, σαρδέλα-ρέγκα και σαρδέλα-ρέγκα-αίμα. Επίσης, διαθέτει μαλάγρες σε δίχτυ για την καθετή και το drifting ενώ αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε και τις ημιύγρες μαλάγρες οι οποίες είναι έτοιμες για ψάρεμα και μας λύνουν τα χέρια όταν ο χρόνος για ψάρεμα είναι περιορισμένος. Ένα άλλο αξιόλογο προϊόν είναι οι ημιύγρες μαλάγρες, εμπλουτισμένες με φερεμόνη που για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μια ουσία που διεγείρει το αίσθημα της πείνας των ψαριών.

Ένα άλλο αξιόλογο προϊόν είναι οι ημιύγρες μαλάγρες

Ένα άλλο αξιόλογο προϊόν είναι οι ημιύγρες μαλάγρες

Το “σαλάμι” είναι ένα από τα σπάνια προϊόντα μαλαγρώματος που δύσκολα βρίσκει κανείς στην χώρα μας το οποίο όμως θα βρείτε στην γκάμα της Fishing Passion. Πρόκειται για υπερσυμπυκνωμένη μαλάγρα που η συσκευασία της θυμίζει σαλάμι. Τέλος, ένα ατού στην γκάμα της εταιρείας είναι οι αγωνιστικές μαλάγρες “Competition” και “Tournament”. Η πρώτη είναι εξαιρετικής ποιότητας με μοναδικές γεύσεις και ιδανικές για πολλά είδη ψαριών όπως αχινό-τυρί, τυρί-γάλα-σκόρδο κ.α.. Η δεύτερη είναι ένα τελείως νέο πρωτοποριακό προϊόν φτιαγμένη από πρωτογενή υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αγωνιζόμενους ώστε να έρθουν πιο κοντά... στο βάθρο(!) αλλά και από όποιον θέλει να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση στο ψάρεμα του.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει όλα τα προσθετικά μαλάγρας σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει όλα τα προσθετικά μαλάγρας σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων

Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε ότι η γκάμα των προϊόντων όσο και η ποικιλία σε γεύσεις της σειράς Fishing Passion είναι τεράστια και καλύπτει όλες τις ανάγκες – απαιτήσεις του σύγχρονου ψαρά. Η δε ποιότητα είναι ασύγκριτη και όποιος έχει την εμπειρία μπορεί να την καταλάβει από την πρώτη επαφή, είτε αυτό λέγεται υφή, άρωμα, πυκνότητα κ.τ.λ.. Αν συνδυάσουμε τα παραπάνω με τις απίστευτες καινοτομίες, την εμπειρία του εισαγωγέα αλλά και την εγγύηση του ονόματος Antiche Pasture τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για μια σειρά προϊόντων που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ψαρεύουν με ότι καλύτερο!

Θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα

sima shark gia blouza brosta